Dantela de diamante, noua propunere Louis Vuitton pentru tine

Sambata, 06 Decembrie 2014, ora 00:00
2979 citiri
Dantela de diamante, noua propunere Louis Vuitton pentru tine
Foto: Luxatic

Exploreaza lumea formelor cu noile bijuterii Louis Vuitton, ce transforma logo-ul exclusivistei marci in tema de baza a colectiei.

"Dentelle de Monograme" reprezinta transpunerea in corpul diamantelor incrustate in bijuteriile Louis Vuitton a modelelor florale si stelare prezente pe fundalul decorului de pe fiecare piesa a celebrei case de moda din Franta, informeaza publicatia Luxatic.

Colectia include coliere, bratari si cercei realizati sub forma unei dantele de diamante fine, dar si un set de ceasuri asortate modelelor prezente astfel incat accesorizarea tinutei pentru diferite ocazii sa fie cel mai usor lucru cu putinta pentru tine.

Stralucirea diamantelor readuce astfel farmecul desuetei dantele intr-un stil adecvat timpurilor noastre.

Piesele de rezistenta ale colectiei sunt reprezentate de un colier-cravata care reuneste doua siruri de diamante, dar si un ceas ornat integral cu diamante.

Modelele sunt insa diverse si, dupa cum spuneam, perfect adaptate diverselor ocazii, incluzand mai multe tipuri de ceasuri, coliere, cercei si inele care sa compuna un set de accesorii intr-un stil unitar.

#Dantela de diamante, #dantela Louis Vuitton, #noua colectie Louis Vuitton , #Stiri Arta