Guvernul a lansat subscriptia publica pentru "Cumintenia pamantului": Brancusi e al meu. Eu donez

Joi, 19 Mai 2016, ora 19:04
3430 citiri
Guvernul a lansat subscriptia publica pentru "Cumintenia pamantului": Brancusi e al meu. Eu donez
Foto: brancusiealmeu.ro

Guvenul Romaniei si Ministerul Culturii au lansat oficial joi campania de sustinere a subscriptiei nationale pentru achizitia operei lui Constantin Brancusi "Cumintenia pamantului", campanie care se va derula pana pe 30 septembrie cu scopul de a aduna suma de 6 milioane de euro necesara achizitionarii obiectului de arta.

"Campania de sustinere a subscriptiei nationale pentru achizitia operei lui Constantin Brancusi, 'Cumintenia pamantului', urmareste sa atraga contributiile romanilor interesati de recuperarea patrimoniului national. Este necesara strangerea sumei de sase milioane de euro pana pe data de 30 septembrie 2016, pentru a completa cele cinci milioane de euro alocate deja de Guvernul Romaniei", se precizeaza intr-un comunicat remis presei de Guvern.

Reprezentantii guvernului le transmit tuturor romanilor ca "dupa ce mai multe opere ale lui Brancusi au fost achizitionate in ultimii ani de proprietari privati, aceasta sculptura, reprezentativa pentru intreaga sa opera, ...citeste mai departe despre "Guvernul a lansat subscriptia publica pentru "Cumintenia pamantului": Brancusi e al meu. Eu donez" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#campanie subscriptie publica Cumintenia Pamantului, #bani donatii Cumintenia pamantului , #Stiri Arta