Incendiu in Colectiv "Foc", piesa de teatru despre tragedia din club

Joi, 12 Noiembrie 2015, ora 19:04
966 citiri
Incendiu in Colectiv "Foc", piesa de teatru despre tragedia din club
Foto: Arhiva Ziare.com

Teatrul Municipal Bacovia din Bacau pregateste, pentru duminica, o premiera absoluta a spectacolului cu piesa "Foc", un text scris de actorul bacauan Valentin Braniste, inspirat din tragedia produsa in Clubul Colectiv din Bucuresti, in care si-au pierdut viata pana in prezent 53 de tineri.

"M-a marcat profund soarta nefericita a tinerilor aflati in club pentru a se simti bine. Cum actorii sunt reflexia societatii, traind cu o intensitate speciala clipele prin care trece aceasta, am fost indemnat din interiorul meu sa fiu scribul care sa puna in fata oamenilor continuarea, prin intermediul artei teatrale ofensive si posibil cu ecou in timp, a trairilor celor ce au fost martori la tragedie, dar si a cauzelor care au dus la curmarea ori afectarea monstruoasa a atator vieti de oameni tineri", a declarat autorul piesei, care este si regizorul spectacolului.

Potrivit acestuia, "in spiritul subiectului", suportul muzical este asigurat de melodii interpretate de formatia Bucovina, in ...citeste mai departe despre "Incendiu in Colectiv "Foc", piesa de teatru despre tragedia din club" pe Ziare.com

#piesa teatru incendiu Coleciv, #Foc piesa teatru Colectiv , #Stiri Arta