Miliardarul roman care a transformat Timisoara intr-o imensa galerie de arta - Interviu

Marti, 27 Octombrie 2015, ora 08:09
1091 citiri
Miliardarul roman care a transformat Timisoara intr-o imensa galerie de arta - Interviu
Foto: Facebook/ArtEncounters

Ovidiu Sandor este in primii 150 miliardari romani, fiind considerat antreprenorul care a dus la un alt nivel piata de birouri din Timisoara si Cluj.

Daca priceperea in afaceri si-a demonstrat-o din plin de-a lungul anilor, in domenii precum imobiliare, confectii sau IT, in 2015 a considerat ca este timpul sa arate si o alta latura a sa - pasiunea pentru arta. Astfel, a pus bazele fundatiei Art Encounters si a organizat prima editie a bienalei omonime, transformand Timisoara intr-o imensa galerie de arta.

Despre dragostea pentru arta, ce presupune organizarea unui eveniment de asemenea amploare, cum au primit timisorenii expozitiile si planurile de viitor ale Art Encounters ne-a vorbit Ovidiu Sandor, intr-un interviu Ziare.com.

Cand ati decis infiintarea fundatiei si de ce?

Ideea de a demara o fundatie care sprijina dezvoltarea scenei de arta romaneasca contemporana e mai veche. Am infiintat fundatia Art Encounters la inceputul acestui an cu scopul initial de a avea o ...citeste mai departe despre "Miliardarul roman care a transformat Timisoara intr-o imensa galerie de arta - Interviu" pe Ziare.com

#Timisoara expozitie arta contemporata, #Adrian Ghenie Timisoara Art Encounters, #Ovidiu Sandru afaceri arta , #Stiri Arta