Muzeul National de Arta a primit certificat de excelenta TripAdvisor

Vineri, 20 Iunie 2014, ora 12:52
1018 citiri
Muzeul National de Arta a primit certificat de excelenta TripAdvisor

Muzeul National de Arta al Romaniei (MNAR) a primit certificatul de excelenta TripAdvisor pe 2014, datorita recenziilor favorabile primite din partea vizitatorilor in decursul anului trecut.

Potrivit unui comunicat al MNAR, transmis, vineri, Agerpres, premiul TripAdvisor se acorda in urma analizei calitative a opiniei celor care au vizitat MNAR si reflecta imaginea pozitiva a institutiei, care a inregistrat, in anul 2013, un numar total de 90.700 de vizitatori, potrivit Agerpres.

TripAdvisor.com este un cunoscut website de promovare turistica, al carui scop este sa ofere informatii punctuale si de actualitate despre diverse locatii turistice, pe baza experientei vizitatorilor. De asemenea, include si un forum interactiv dedicat calatoriilor.

MNAR este detinatorul celui mai bogat patrimoniu de arta romaneasca si universala din tara. Infiintat in 1948, el functioneaza in fostul Palat Regal, ocupand un loc important in ierarhia institutiilor culturale din Bucuresti.

Muzeul desfasoara o bogata activitate expozitionala si acorda o importanta crescanda diversificarii activitatilor pentru public. Astfel, in 2013 au fost organizate la sediul muzeului 174 de programe pentru scoli, pentru familii si pentru adolescenti si 153 de programe pentru adulti, la care au participat in total 13.400 de persoane (reprezentand aproximativ 15% din numarul total de vizitatori).

Demersul de accesibilizare a institutiei pentru toate categoriile de public a continuat si in anul 2014 prin lansarea tururilor virtuale, accesibile in mod gratuit pe website-ul muzeului. Realizate in colaborare cu Imago Factory, tururile cuprind, alaturi de galeriile permanente ale MNAR (Galeria de Arta Veche Romaneasca, Galeria de Arta Romaneasca Moderna si Galeria de Arta Europeana), si muzeele-satelit: Muzeul Colectiilor de Arta, Muzeul K.H. Zambaccian si Muzeul Theodor Pallady.

#Muzeul National de Arta TripAdvisor, #Muzeul National de Arta turisti , #Stiri Arta