Noptea Caselor - o incursiune fascinanta intr-o altfel de lume. In Bucuresti

Duminica, 28 Septembrie 2014, ora 16:00
1113 citiri
Noptea Caselor - o incursiune fascinanta intr-o altfel de lume. In Bucuresti
Foto: noapteacaselor.tumblr.com

In Bucuresti, mai ales in zona de centru, un trend pornit din zona artistica a facut sa apara mai multe insulite de viata alternativa, in care tinerii artisti si nu numai se intalnesc, traiesc impreuna, creeaza si sunt vizitati de tot felul de lume.

Noaptea Caselor, un eveniment care a avut loc in noaptea de sambata spre duminica, a reusit sa evidentieze, pentru prima data, numarul acestor insulite culturale.

Au participat Artskul, Casa Jurnalistului, Casa Lupu, Colivia, Home Matasari, Carol 53, Gradina Viitorului, Casa Elisebeta, The Can, Scrie despre tine, Artidava, Casa de pe Chei si Interfon 77. Nu sunt muzee, nu sunt discoteci, nu sunt baruri, nu sunt galerii de arta. Terminand de spus ce nu sunt, voi incerca sa arat ce sunt creionand atmosfera usor magica care se creeaza.

Am fost la doua dintre ele, Carol 53 si Home Matasari, am trecut pe langa una, Colivia, in rondul de la Izvorul Rece, unde era atata lume ca stateau vizitatorii pe strada, si aproape am ajuns la Casa ...citeste mai departe despre "Noptea Caselor - o incursiune fascinanta intr-o altfel de lume. In Bucuresti" pe Ziare.com

#Bucuresti noaptea caselor eveniment, #Bucuresti noaptea caselor Matasari, #Bucuresti case vizitate cultura , #Stiri Arta