Oamenii de stiinta se roaga? Ce i-a raspuns Einstein unei eleve de clasa a sasea

Sambata, 01 Februarie 2014, ora 08:56
1088 citiri
Oamenii de stiinta se roaga? Ce i-a raspuns Einstein unei eleve de clasa a sasea
Foto: Huffington Post

Oamenii de stiinta se roaga? Aceasta e intrebarea care a framantat gandurile unei fete din clasa a sasea a unei scoli apartinand de Biserica Riverside si pe care a adresat-o uneia dintre cele mai stralucite minti a timpului nostru: Albert Einstein.

Tanara, pe nume Phyllis, i-a trimis un mesaj marelui fizician, legat de marea ei framantare si a fost probabil extrem de surprinsa atunci cand a primit un raspuns de la marele om de stiinta.

Aceasta corespondenta a fost publicata in cartea "Draga profesore Einstein: Scrisorile lui Albert Einstein catre si de la copii", editata de Alice Calaprice.

Dupa cum relateaza Huffington Post, scrisoarea, datata 19 ianuarie 1936, continea urmatorul text:

"Draga Dr. Einstein, in clasa, la orele de duminica, am adus in discutie intrebarea: Oamenii de stiinta se roaga? Am fost intrebati daca am putea crede in stiinta si in religie in acelasi timp. Acum trimitem scrisori oamenilor de stiinta si altor persoane importante, pentru a afla raspunsul ...citeste mai departe despre "Oamenii de stiinta se roaga? Ce i-a raspuns Einstein unei eleve de clasa a sasea" pe Ziare.com

#raspuns Einstein copii, #oameni stiinta rugaciune, #raspuns Einstein rugaciune , #Stiri Arta