Poveste incredibila: Viata dubla a unui om de serviciu, care este si scriitor premiat

Luni, 28 Martie 2016, ora 16:02
1120 citiri
Poveste incredibila: Viata dubla a unui om de serviciu, care este si scriitor premiat
Foto: Arhiva Ziare.com

Viata dubla a lui Enrique Ferrari, un angajat al metroului din Buenos Aires, care este insa si un apreciat autor de romane politiste, premiate la diverse evenimente literare, este prezentata pe larg in presa internationala.

Atunci cand metroul din Buenos Aires se inchide pe timpul noptii, Enrique Ferrari intra in subteran pentru a spala peroanele si pentru a pune la punct ultimele detalii din nou sau roman politist, se arata intr-un articol publicat de AFP si citat de News.ro.

Acest om de serviciu din Argentina, in varsta de 44 de ani, cu ochii incercanati, este insa si un scriitor care a castigat cateva premii importante.

Cartile lui au fost traduse si publicate in mai multe tari, insa serviciul lui de noapte este acela care ii aduce banii de care are nevoie pentru a-si creste cei trei copii.

"Sa traiesc din scris? Banii sunt prea putini", a declarat el pentru AFP.

Reprezentant al sindicatului oamenilor de serviciu din metroul argentinian, Enrique Ferrari este vazut ca ...citeste mai departe despre "Poveste incredibila: Viata dubla a unui om de serviciu, care este si scriitor premiat" pe Ziare.com

#om serviciu scriitor, #om serviciu carti, #om serviciu scriitor premii , #Stiri Arta