Radu Paraschivescu se teme de laringita: Traiesc mai mult din vorbit decat din scris

Duminica, 19 Ianuarie 2014, ora 09:01
1093 citiri
Radu Paraschivescu se teme de laringita: Traiesc mai mult din vorbit decat din scris

Radu Paraschivescu, celebru pentru volumele Ghidul nesimtitului, Fie-ne tranzitia usoara - perle romanesti sau Mi-e rau la cap, ma doare mintea - noi perle de tranzitie, e de parere ca scriitorul nu trebuie sa fie un "asistat".

Intr-un interviu acordat Adevarul, scriitorul, despre care Forbes spune ca a castigat 80.000 de dolari din carti, recunoaste deschis ca, daca pana nu demult se ruga sa aiba inspiratie, in prezent se roaga sa nu faca laringita.

Traieste din scris, inclusiv din colaborarile din presa, din 2003, chiar daca "la inceput mai slab". Din 2005, situatia s-a schimbat in bine, apreciaza el. Admite insa: "Interesant e ca la ora actuala traiesc mai degraba din vorbit decat din scris. Mai scriu intr-o singura revista, si aceea trimestriala. Am un contract de colaborare cu un post TV, sunt invitat la conferinte si imi asum diverse alte angajamente".

E vorba de supravietuire

Vorbind despre conditia scriitorului in Romania, Radu Paraschivescu, in varsta de 54 de ani, ...citeste mai departe despre "Radu Paraschivescu se teme de laringita: Traiesc mai mult din vorbit decat din scris" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Radu Paraschivescu conditie scriitor, #Radu Paraschivescu Forbes, #Radu Paraschivescu castiguri, #Radu Paraschivescu carti, #Radu Paraschivescu venituri scriitori, #Radu Paraschivescu proiecte, #scriitori saraci Romania , #Stiri Arta