Tehnocratii ii raspund lui Tudose in scandalul Rosia Montana: Declaratie de bodega. Se bazeaza pe o falsa informatie

Miercuri, 30 August 2017, ora 17:45
2468 citiri
Tehnocratii ii raspund lui Tudose in scandalul Rosia Montana: Declaratie de bodega. Se bazeaza pe o falsa informatie
Foto: Facebook/Corina Sute

Corina Suteu, fostul ministru al Culturii in Guvernul Ciolos, sustine ca premierul Mihai Tudose transmite o informatie falsa atunci cand spune ca, din cauza depunerii dosarului pentru ca Rosia Montana sa fie admisa in patrimoniul UNESCO, nu se mai pot desfasura activitati la sit.

"Aceasta stire se bazeaza pe o falsa informatie care pretinde ca daca acest dosar ar fi acceptat nu s-ar mai putea face activitati economice in zona. E fals. Tudose bagatelizeaza un subiect extrem de important in sensul ca modul in care vorbeste despre acest subiect neglijeaza complet ce s-a intamplat cu comunitatea de acolo, neglijeaza complet valoarea civilizationala unica pe care o are situl respectiv la nivel mondial.

Sunt specialisti care vin in zona si stiu ca patrimoniul are o valoare unica prin faptul ca reprezinta milenii de traditie culturala. E grav ca un premier se exprima in felul in care a facut-o domnul prim-ministru. A fost o declaratie de bodega, daca imi permiteti", a declarat Corina Suteu pentru Ziare.com.

-continua- ...citeste mai departe despre "Tehnocratii ii raspund lui Tudose in scandalul Rosia Montana: Declaratie de bodega. Se bazeaza pe o falsa informatie" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Suteu Tudose Rosia Montana , #Stiri Arta