Un roman a primit titlul de Comandor al Imperiului Britanic de la regina Elisabeta a II-a

Duminica, 03 Ianuarie 2016, ora 20:30
1423 citiri
Un roman a primit titlul de Comandor al Imperiului Britanic de la regina Elisabeta a II-a
Foto: Festivalul Enescu

Pianistul Radu Lupu, unul dintre cei mai apreciati muzicieni romani la nivel international, a fost distins de regina Elizabeth a II-a a Marii Britanii cu titlul de Comandor al Imperiului Britanic, pentru "serviciile sale aduse muzicii".

Pianistul roman Radu Lupu a fost distins, recent, cu acest titlu onorific din partea reginei Elizabeth a II-a, numarandu-se printre personalitatile din toate domeniile care au fost innobilate in preajma Anului Nou de regina Marii Britanii si carora le vor fi inmanate aceste decoratii in 2016, relateaza The Guardian.

Printre celebritatile decorate, alaturi de Radu Lupu, de catre regina Marii Britanii se numara actorii Idris Elba, Imelda Staunton, Barbara Windsor, Sian Phillips si James Nesbitt, scenaristul Peter Morgan, si solistul trupei Blur, Damon Albarn.

Titlurile onorifice britanice sunt inmanate de monarhul Regatului Unit al Marii Britanii, dar persoanele care primesc aceste tilturi sunt alese de comisii formate din functionari publici, pe ...citeste mai departe despre "Un roman a primit titlul de Comandor al Imperiului Britanic de la regina Elisabeta a II-a" pe Ziare.com

#Radu Lupu destins regina, #Radu Lupu pianist, #Radu Lupu regina Elisabeta , #Stiri Arta