Argint si bijuterii de epoca: Completeaza-ti colectia la Silver Antique

Sambata, 11 August 2012, ora 00:00
5603 citiri
Argint si bijuterii de epoca: Completeaza-ti colectia la Silver Antique

Targul Colectionarilor de Argint se deschide saptamana viitoare la Brasov, iar tu poti adauga inca o piesa de argint, de epoca, in colectia ta de obiecte pretioase.

Lampa Ottaviani, servicii argintate pentru lichior in stilurile ArtDeco sau ArtNouveau, bolul pentru flori Artnouveau, setul de sase piese Gorman sau bolul pentru punch cu polonic argintat realizat in stilul ArtDeco, sunt doar cateva dintre cele mai frumoase obiecte pe care le poti cumpara de acolo.

Oficialii Galeriilor Corona, gazda acestui eveniment, au facut un preview al evenimentului din 17-19 august si iti spun ce poti gasi acolo, daca te afli in Brasov weekendul viitor.

Bol pentru punch si polonic argintat, in stil Artdeco

Bolul are un decor floral iesit in relief si o forma de cupa cu picior. Piesa este stantata cu insemnele GSC, este oxidata si are un diametru de 41 de centimetri si inaltime de 31,5 de centimetri.

Polonicul este bombat, iar manerul sau este decorat cu motive florale stilizate.

Set argintat cu sase piese Gorman

Setul este format din 6 piese (tava, doua cafetiere, zaharnita, letiera, bomboniera), decorat cu frunza de acant, avand motive florale geometrice pe margine. Este stantat GORMAN Y 1105, iar tava are doua manere cu o lungime de 66 de centimetri si o latime de 38,5 de centimetri.

Serviciu pentru lichior in stilul ArtDeco

Serviciul include o tava ovala argintata, stantata Kristofle, sase pahare cu buze evazate forma de clopot cu picior fildes si o sticla turnata, octogonala cu gat alungit.

Serviciu pentru lichior in stilul ArtNouveau

Serviciu este alcatuit dintr-o tava dreptunghiulara, sase pahare din alama argintata cu trei picioruse bombate. El este stantat COROANA 104 si include si o sticla TOI de 3 decilitri prelucrata manual, suflata, si are gatul alungit.

Lampa Ottaviani

Lampa are un suport rotund, este decorata in relief si este stantata cu insemnele Ottaviani 800. Abajurul este realizat din sticla alba cu trei bucle suprapuse.

Bol rotund in stil ArtNouveau

Piesa este lucrata manual, decorata cu imagini reprezentant florile de mac si este stantata cu insemnele Wallace Sterling 123.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#targ colectionari argint, #Silver Antique Brasov, #targ obiecte argint, #colectie argint epoca , #Targuri si expozitii