Caravana Cultura'n sura ia startul din Clubul Taranului

Marti, 26 Mai 2015, ora 11:48
2331 citiri
Caravana Cultura'n sura ia startul din Clubul Taranului

Caravana "Cultura'n sura" porneste intr-un nou periplu menit sa aduca teatrul in satele romanesti, marti, de la Clubul Taranului, din Bucuresti.

Proiectul aflat la cea de-a treia editie este realizat in parteneriat cu Centrul de Cultura si Arta al Judetului Salaj, Clubul Taranului si F.R.A.I.

Pornit de la o idee a regizorului Victor Olahut, proiectul are ca scop reintegrarea in circuitul cultural profesionist a populatiei de la sate, se arata intr-un comunicat remis de organizatori redactiei Business24.

Spectacolul de teatru este dus din sat in sat si jucat cu titlu gratuit pentru toti localnicii. Sura devine astfel pentru o seara un spatiu inedit de joc, o scena de teatru de vara, iar curtea gospodarului tine loc de sala de spectacole.

In cadrul evenimentului organizat la Clubul Taranului se va juca spectacolul "Fisura", de Flavius Lucacel, in regia lui Victor Olahut, care a fost prezentat in editiile anterioare in satele Hida, Cheud, Plopis si Marca din judetul Salaj.

Dupa spectacol va avea loc proiectia scurt-metrajului documentar care a fost realizat in urma experientei avute de echipa "Cultura'n sura" la prima editie, in comuna Hida.

Anul acesta, 6 sate din judetul Salaj vor primi vizita echipei "Cultura'n sura", care va prezenta in surile localnicilor un nou spectacol, creat special pentru ei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#cultura sura Bucuresti, #caravana cultura sura, #fisura teatru sate , #Teatru