Spectacole uimitoare la Festivalul International de Teatru de Strada

Miercuri, 05 Septembrie 2012, ora 16:37
2067 citiri
Spectacole uimitoare la Festivalul International de Teatru de Strada

Cea de-a patra editie a Festivalului International de Teatru de Strada B-FIT in the Street! va avea loc intre 13-16 septembrie, incluzand spectacole oferite de 20 de trupe din sapte tari.

Spectacolele vor fi prezentate in Piata Constitutiei, Piata George Enescu, Parcul Coltea, Piata 21 decembrie 1989 (Fantana de la Universitatea de Arhitectura), Piata Unirii, Centrul Istoric si pe toate bulevardele centrale din Capitala.

Trupele din Franta, Olanda, Spania, Elvetia, Belgia, Germania si Romania vor oferi bucurestenilor spectacole atractive.

Una dintre cele mai bine cotate companii de teatru de strada din lume, compania Voala, compusa dintr-un grup de artisti specializati in arta vizuala experimentala, va aduce la Bucuresti productia Muare - un show de acrobatie aeriana care combina in mod inedit miscari corporale si tehnologie ultramoderna, in cadrul unui concept artistic de mare impact vizual. Acompaniati de o muzica originala, acesti artisti ai aerului deseneaza cu trupurile lor imagini de neuitat.

La fura dels baus, o legenda a teatrului de strada, cu o experienta de peste 30 de ani si 50 de premii castigate, va prezenta duminica 16 septembrie, in Piata Constitutiei, The Hidden City/The Giant and the Angel, spectacol inspirat din arhitectura si spiritul orasului Bucuresti. Show-ul combina efecte pirotehnice cu acrobatii aeriene surprinzatoare.

La acesta editie va fi prezent si David Moreno cu spectacolul Floten Tecles. Artistul canta la mai multe instrumente, fiind suspendat la sase metri inaltime impreuna cu pianul sau. Capacul pianului cu coada devine un ecran de cinema, pe care se proiecteaza imagini de poveste.

Spectacolele companiei spaniole Circo Delicia imbina aerul cu muzica, teatrul, pictura, dansul si proiectiile. Circo Delicia va prezenta productia "Arbolar Arvolar".

Acestor artisti li se adauga multi altii, care vor impanzi tot centrul orasului, de la Piata Unirii la Piata Romana, din Piata George Enescu pana in Piata Constitutiei - Antagon (Germania), Senza Tempo (Spania), Cie entre terre et ciel (Franta), Les Snob (Franta), Aromatic Company (Elvetia), Teater Tol (Belgia), Les Geants du Sud (Franta), Planet pas net (Franta), Het Mobiele Naaiatelier (Olanda), Sam Shine (Olanda), Les Clandestines (Franta), Cirquet Confetti (Spania), Les Enjoliveurs (Franta), Popol (Franta).

Romania este reprezentata de trupa de acrobati Xtreme Project cu spectacolul "Turnul vertical" si de Parada Scolilor de Samba din Bucuresti, care va avea loc sambata 15 septembrie si duminica 16 septembrie de la ora 20.30 pe traseul Piata Unirii - Piata Constitutiei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Festival International teatru Strada, #festival teatru strada Bucuresti, #trupe Festival Teatru Strada, #spectacole Festival Teatru Strada , #Teatru