Micii producatori s-au adaptat la noua economie de piata mult mai usor decat ne-am fi inchipuit. Astazi poti sa-ti cumperi verdeturile, fructele si legumele proaspete fara sa te mai deplasezi pana la
Cei mai multi oameni cu care lucrez nici nu indraznesc sa isi puna ca obiectiv de dezvoltare personala fericirea, mai degraba isi spun ca vor sa se simta bine, sa fie in echilbru.
Romanii sunt mari iubitori de cafea, iar atunci cand dau de gustul de "cafea de specialitate" li se aprind simturile. Omul de afaceri Marcelus Suciu a anticipat perfect acest fenomen, numit si "the
Alegerea cadourilor de Paste pentru parteneri, clienti sau angajati poate reprezenta o sarcina simpla si placuta, daca te orientezi catre serviciile dedicate ale unor profesionisti in domeniu.
In ultima vreme am auzit de foarte multe ori urmatoarea afirmatie: "daca as gasi un business care sa-mi aduca minim 4.000 euro pe luna net, mi-as da demisia de la job si as deveni antreprenor."
Din orice punct de vedere am privi sarbatoarea Craciunului, ea inseamna si cadouri. Si pentru ca firmele nu pot exista fara oameni, iar relatiile de afaceri sunt in primul rand unele interumane, nici
Pentru generatiile tinere de agricultori si fermieri de moda noua, pofta de agricultura e la fel de mare ca pofta de tuica pentru generatiile parintilor, bunicilor si strabunicilor nostri.
Dupa ce in ultimii ani peisajul autohton a fost luat cu asalt de linii de cafenele, baruri si pub-uri care ofera clientelei o cale moderna si placuta de socializare si relaxare, cea mai actuala
Povestea business-ului Pravalia Mica a inceput in prima parte a anului 2012, cand fondatorii afacerii, Tudor Barbu si sora sa Alina Grigore, deveneau reprezentanti si distribuitori oficiali pe
Dragos Panait, proprietarul restaurantului Red Angus, din Centrul Vechi, anunta deschiderea unui nou proiect culinar, The Beef Club, rezultatul unei investitii de 500.000 de euro in zona Dorobanti,
Daniel Guzu detine brandul Duraziv, promoveaza cultura bio prin brandul "Ana are" si isi petrece cea mai mare parte din timp la Panciu, unde isi dezvolta propria productie viticola.
Anul 2013 a fost pentru Bibiana Stanciulov un an al recunoasterii: Magiunul de Topoloveni a primit doua stele Michelin, iar dulceturile sale au fost premiate cu bronz si argint la Monde Selection -
Afacerile in agricultura atrag atentia atat oamenilor de afaceri cu experienta cat si persoanelor care vor sa "scape" raportarile catre un sef. La aceasta reorientare au contribuit si fondurile
Romania are cele mai faramitate terenuri din Europa, iar oamenii de afaceri gasesc cu greu mai multe hectare de teren in acelasi loc. Tocmai de aceea, ei s-au orientat catre plantatii pe suprafete
Yveline Bonora, bucatar francez, impreuna cu sotul sau, Just Benayache, un chef cu o experienta indelungata in gastronomie, s-au stablit in Romania in 2004, "un Est indepartat" care atrage investitii
La varsta la care multi tineri nu se gandesc decat la urmatoarea seara in club, un tanar cu aer preocupat si serios a pus pe picioare un business inspirat - si nu e vorba in vant - de frumusetea
Daca vrei o cina de afaceri deosebita, in care sa incerci specialitati culinare marocane, aromate cu mirodenii rare, Business24 iti recomanda restaurantul Medina, singurul din Bucuresti cu specific
Cristian Preotu, directorul Le Manoir, este un om de afaceri pasionat de lucrurile frmoase si incearca sa se inconjoare de ele in permanenta. Chiar si afacerea sa este o intruchipare a bunului-gust,
Magiunul de Topoloveni, dupa ce a ajuns pe masa familiei regale din Romania sau a soldatilor din NATO, ar putea ajunge si in tari extracomunitare precum Elvetia, Norvegia sau Rusia.
Magiunul de Topoloveni va fi prezent din 2013 pe pietele din Finlanda, Elvetia si Japonia datorita unui proiect european derulat de compania Sonimpex, in colaborare cu parteneri din Grecia si Italia.
Pentru somelierul Sergiu Nedelea, vinul nu este doar o licoare din struguri, ci Vinul, o persoana, pe care trebuie sa o intelegi ca sa o poti aprecia cu adevarat. Ii place sa aiba o relatie personala
Persoanele care isi doresc un concediu linistit, petrecut toamna, la o pensiune situata intr-un cadru natural mirific, pot alege programul “Vacante la tara”. Consilierul de presa al
Pana in noiembrie, taranii argeseni fac rachiu de dimineata pana seara, insa mai mult pentru consumul propriu decat pentru comert. In satele argesene, alambicurile fierb de zor, iar pe toate ulitele
O incursiune fascinanta in lumea companiilor si a banilor, o carte de economie care se citeste cu sufletul la gura, asemenea unui roman politist. De ce exista natiuni bogate si altele sarace, care