Catalin Mahu, proprietarul lantului de restaurante La Mama si cafenelelor Cafepedia, a pornit businessul cu un restaurant pentru a inlocui ceea ce i-a lipsit cand lua masa in oras: mancarea gatita
"Daca trebuie sa te apuci sa sapi santuri, sapi santuri, pentru ca o faci pentru tine si pentru afacerea ta. Pana la urma, asa faci ca lucrurile sa mearga si clientul va fi multumit. Exemplul
Catalin Mahu, proprietarul celor doua lanturi, descopera potentialul celorlalte orase mari din tara. Primul pas, la Cluj. Ocafenea Cafepedia va fi deschisa, in cateva saptamani, la Cluj, iar pana la
Trotter Restaurant isi propune ca in urmatorii cinci ani sa aiba o retea de 50 de francizori pentru restaurantele "La Mama" in afara Bucurestiului, dar dezvoltarea lantului de restaurante se va
Circa 100.000 de clienti trec zilnic pragul celor 350 de cafenele de pe piata romaneasca. Cu un ritm de crestere de peste 35% anual, piata cafenelelor va mai cunoaste inca trei-patru ani de extindere
PRistii sunt prin definitie facuti sa comunice, sa fie mereu in tema cu tot ceea ce se intampla si sa fie mondeni. Si daca pentru un bun PRist networkingul este esential, noi ne-am gandit ca ar fi
Abonează-te la notificările Business24.ro:
Pentru a vă abona la notificările Business24.ro apăsați butonul de sus Allow sau Permite