Vara a trecut, asa ca, cel mai probabil, ai revenit din concediu inapoi la munca si la programul obisnuit. Revenirea poate fi destul de dificila, mai ales daca mintea ta se afla inca la plaja, la
UNIVERSUM, companie cu o experienta de peste 10 ani in organizarea de evenimente, se reinventeaza pe timp de criza si pune la dispozitie, in colaborare cu Lagoo Snagov, locatia de evenimente a
Un antreprenor din Sibiu a reusit sa aplice in Romania o reteta de succes din Germania, insa numai dupa ce si-a antrenat angajatii sa fie "nemti". Afacerea ii merge acum "ceas" in toata tara, asa ca
Daniel Mischie conduce cel mai important brand romanesc din industria restaurantelor, un grup de 19 restaurante si cafenele sub brandurile Caru' Cu Bere, Hanu' lui Manuc, Pescarus, Hanul Berarilor,
Dr. Erika Schwartz are 65 de ani si a plecat din Romania la 16 ani, impreuna cu familia sa. Abia in anii 2000 a reusit sa descopere frumusetea plaiurilor mioritice si sa se bucure de gustul mancarii
Rio de Janeiro este cel de-al doilea cel mai mare oras din Brazilia, aflat pe coasta Atlanticului de Sud. Rio este recunoscut in intreaga lume pentru peisajele ce-ti taie respiratia, pentru oamenii
Restaurantele de tip fast-food sunt percepute ca oferind nu numai preparate gustoase, ci adevarate momente de rasfat culinar, intr-un mediu placut si relaxant.
Incepand din luna august 2015, Chef Foa si echipa Flavours vor deschide in premiera un nou Food Court in cadrul Scolii Americane Internationale din Bucuresti (AISB).
Dieta raw vegan este ultima tendinta in materie de dieta sanatoasa, fiind numita si "curentul alimentatiei vii". Pe langa capacitatile sale de detoxifiere, aceasta imbunatateste sistemul imunitar si
Oamenii petrec o buna parte din zi, preparand mancare si hranindu-se si multi si-ar dori sa mai poata sta in pat cateva minute in plus, in loc sa pregateasca micul dejun inainte de a pleca la
George Bakopanos, directorul general Snack Attack Romania, vorbeste despre norocul pe care l-a avut in cariera. S-a ambitionat sa intre intr-o afacere pe cont propriu de la o varsta frageda si, de
Mancarea "fast-food" sanatoasa este o afacere cu potential urias in Romania. O spune chiar Lucian Trofin, directorul general Eisberg, omul care a vazut in urma cu mai bine de patru ani un anumit tip
Radu Tanase, impreuna cu arhitectul Bogdan Jantea, puneau in 2010 bazele restaurantelor Calif, o afacere care, in 2013, urmeaza sa atinga o cifra de afaceri de 600.000 de euro.
Un tabloid din Marea Britanie a desemnat un mic orasel din aceasta tara drept capitala obezitatii. Potrivit unui articol publicat in presa britanica pe suprafata micutului orasel se afla extrem de
George Butunoiu vorbeste despre micul sau bistrou boem ce a ajuns acum "mare", la propriu. Impreuna cu chef David Contant, omul de afaceri si-a propus sa aduca in Bucuresti bucataria frantuzeasca
Restaurantele cu produse bio pot fi o alegere inteleapta, fie ca doresti sa iei o masa cu familia, fie ca iei pranzul sau cina cu partenerii de afaceri. Aici ai parte de mancare sanatoasa, preparata
Sarbatorile au trecut, insa kilogramele in plus acumulate in urma meselor copioase isi fac inca simtita prezenta. O dieta sanatoasa te va face nu doar sa revii la silueta ideala, ci si sa te simti
Restaurant tip fast-food originar din Portugalia, cu peste 35 de locatii deschise si peste 10 ani experienta in domeniu.Concept: Restaurant Fast-Food cu specific ItalienescZona vizata: Toata TaraTip
Aflat intr-o ampla campanie de imagine in Statele Unite, lantul de fast-food McDonald's intentioneaza sa demonstreze lumii intregi ca a fi angajat intr-un astfel de restaurant implica mai multe
Peter Imre - director Corporate Affarairs la Philips Morris Romania sustine in "Ziarul Financiar" o cronica gastronomica rezultata din investigarea atenta si obiectiva a "pietei" de specialitate. Fac
Mochachos Chicken Villages este un fast-food care serveste preparate din carne de pui prajita. Ceea ce diferentiaza aceasta franciza de alte restaurante din acest segment de piata este modul in care
Surprinzator si savuros prin capacitatea de a imbina limbajul sugestiv cu informatia competenta, Peter Imre - director Corporate Affarairs la Philips Morris Romania sustine in 'Ziarul Financiar' o
Peter Imre - director Corporate Affarairs la Philips Morris Romania sustine in 'Ziarul Financiar' o cronica gastronomica rezultata din investigarea atenta si obiectiva a 'pietei' de specialitate.''Am
Dornici sa incerce lucruri noi, romanii sunt deschisi bucatariilor traditionale din diverse zone ale lumii. Astfel se explica de ce afacerile restaurantelor cu specific italian, chinezesc sau libanez