Daniel Grosu este un artist al bucatariei - creeaza, inoveaza si surprinde in fiecare zi. Recent s-a alaturat echipei The Beef Club, unul dintre cele mai apreciate localuri de fine dining, aflat in
Mihaela Tyrel de Poix duce mai departe "imperiul" lasat de sotul sau, Guy Tyrel de Poix, un conte francez din Corsica, extrem de pasionat de vinuri, care a deschis in Romania, in urma cu 20 de ani,
Giancorrado Ulrich, presedintele Vitis Metamorfosis, a vazut, inca din 2001, o asemanare intre regiunea Dealu Mare si Toscana prin "potentialul ei fantastic, solurile sale si conditiile optime".
Cristian Cismaru a renuntat la cariera sa din banca pentru a transforma in afacere pasiunea sa de o viata, turismul. A ales o varianta inedita in Romania, turismul alternativ, ce ii vizeaza in
Alexandre Gorj se poate mandri, la doar 26 de ani, cu un business frantuzesc recunoscut in toate orasele mari ale tarii pe care il transforma in unul din primele trei magazine de macarons 100%
Dorina Ene, proprietarul agentiei de media si PR EnTourage, sustine ca in piata se simte puternic o reticienta din partea clientilor ce obisnuiau sa apeleze la serviciile de PR. Principala cauza:
Cristian Preotu, directorul Le Manoir, este un om de afaceri pasionat de lucrurile frmoase si incearca sa se inconjoare de ele in permanenta. Chiar si afacerea sa este o intruchipare a bunului-gust,
Simona Decuseara, manager Epson pe Romania si Bulgaria, sustine ca, daca ar fi sa-si deschida propriul business, cu siguranta al fi legat de turism si gastronomie. Ideea porneste de la pasiunea sa
Abonează-te la notificările Business24.ro:
Pentru a vă abona la notificările Business24.ro apăsați butonul de sus Allow sau Permite