Industria alimentara romaneasca a fost 'zguduita' pe parcursul acestui an de mai multe scandaluri, unele cu ramificatii internationale, cum a fost cel al carnii de cal de la inceputul lunii februarie
Germania investigheaza o posibila frauda masiva cu privire la productia si etichetarea oualor ecologice, pe fondul unor ingrijorari crescute provocate de scandalul carnii de cal.
In cazul in care nu poti pleca din Bucuresti, de Paste, ai la dispozitie mai multe targuri cu oferte atragatoare, de unde poti cumpara cei mai gustosi cozonaci, oua incondeiate de mesteri populari
Suprafetele cultivate in sistem ecologic, in Romania, au crescut in ultimii cinci ani de peste sase ori, de la 17.438 ha in anul 2000, la 110.400 ha in 2005, pentru 2006 fiind estimata o crestere a
Romania va atrage mai multi turisti in 2007, in special pe segmentul rural si ecologic, iar zonele care vor promova traditiile vor avea cea mai mare cautare, atat pentru turistii straini cat si
Fermierii romani pot beneficia pana in 2013 de fonduri nerambursabile in valoare de aproape 992 de milioane de euro pentru dezvoltarea fermelor vegetale si zootehnice, insa doar daca depun proiecte
Consumatorii romani sunt reticenti in ceea ce priveste cumpararea de produse alimentare ecologice, motivele principale fiind lipsa de informare si pretul mai ridicat decat in cazul celor
Abonează-te la notificările Business24.ro:
Pentru a vă abona la notificările Business24.ro apăsați butonul de sus Allow sau Permite