Dragos Panait, proprietarul restaurantului Red Angus, din Centrul Vechi, anunta deschiderea unui nou proiect culinar, The Beef Club, rezultatul unei investitii de 500.000 de euro in zona Dorobanti,
Friptura de vita este optiunea ideala pentru o cina in interes de afaceri, iar pentru cei mai importanti dintre partenerii sau clientii tai, trebuie sa alegi cele mai rafinate localuri.
Stii care este, cu adevarat cea mai buna carne de vita? Vita Kobe, provenita din vita Wagyu de Japonia, este oficial cea mai buna carne de vita din lume, iar imediat dupa ea se plaseaza carnea Red
Serveste masa in familie in stil american, in acest weekend, si rasfata-te cu o friptura din vita adusa din Uruguay sau vitel de lapte din Olanda, de la furnizorul Casei Regale.
Dragos Panait, proprietarul steakhouse-ului Red Angus, vorbeste despre inceputurile conceptului de steakhouse in Bucuresti, despre oamenii care l-au ajutat sa creeze ce este astazi un local autentic
Cel mai bun restaurant din Bucuresti este restaurantul Heritage, detinut de Dinu Patriciu, urmat de restaurantul JW Steakhouse, cu specific american si Sis Kebap cu specific arabesc, indica un studiu
Abonează-te la notificările Business24.ro:
Pentru a vă abona la notificările Business24.ro apăsați butonul de sus Allow sau Permite