Cum iti poti asigura locuinta impotriva furtului sau a cutremurelor?

Miercuri, 06 Iunie 2012, ora 11:53
1662 citiri
Cum iti poti asigura locuinta impotriva furtului sau a cutremurelor?

Locuinta reprezinta, fara indoiala, unul dintre cele mai importante bunuri pe care le detinem. De aceea, romanii incep sa acorde din ce in ce mai multa atentie produselor de asigurare a locuintelor.

In 2011, asigurarile de locuinta facultative, alaturi de asigurarile de viata, au reprezentat cele mai dinamice segmente de pe piata de profil.

Numarul de contracte de asigurari facultative, in 2011, se ridica la 4,4 milioane, iar asigurarile obligatorii incheiate ajunsesera la 574.000, astfel ca au fost incheiate de sase ori mai multe polite fata de anul precedent in ceea ce priveste ambele tipuri de asigurari la un loc.

Pe piata asigurarilor exista doua tipuri de polite pentru locuinte: obligatorii si facultative. Denumirile pot fi pastrate sau pot primi nume personalizate de la o companie de asigurari la alta, insa caracteristicile generale se pastreaza.

Citeste mai multe despre Cum iti poti asigura locuinta impotriva furtului sau a cutremurelor? pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#asigurare locuinta, #asigurare obligatorie locuinta, #asigurare facultativa locuinta, #asigurare impotriva furtului, #asigurare impotriva cutremurelor , #Asigurari apartamente