BRD Sogelease a lansat un produs care prelungeste garantia autoturismului

Miercuri, 01 Februarie 2012, ora 15:02
2311 citiri
BRD Sogelease a lansat un produs care prelungeste garantia autoturismului

BRD Sogelease, societatea de leasing a BRD SocGen, a lansat un produs care le ofera clientilor posibilitatea de a se asigura pentru eventuale defectiuni mecanice si electrice ce pot aparea la autovehiculul finantat de Sogelease,ulterior expirarii garantiei producatorului,a anuntat miercuri compania.

"Prin incheierea unui contract de leasing de acest tip, clientii beneficiaza de finantarea costurilor cu reparatiile in cazul aparitiei unor defectiuni mecanice sau electrice dupa expirarea garantiei oferita de producator. Produsul elimina eventualele cheltuieli neprevazute in cazul in care autoturismul se defecteaza in perioada asigurata", se arata in comunicat.

Potrivit companiei, in cazul in care clientul doreste sa-si vanda autoturismul, el va putea folosi garantia ramasa pentru a creste valoarea masinii.

Acest nou produs include o polita de asigurare oferita de Allianz-Tiriac, iar brokerul si administratorul acestui program este Marsh Romania.

Filiala a BRD - Groupe Societe Generale, BRD Sogelease este, din punctul de vedere al valorii bunurilor finantate, intre primele cinci societati de leasing afiliate unei banci din Romania.

#BRD garatie autoturism, #BRD Sogelease polita asigurare, #prelungire garantie auto BRD , #Asigurari auto