Euroins Romania: Crestere de 108% in primul trimestru al anului

Joi, 21 Iunie 2012, ora 15:40
1682 citiri
Euroins Romania: Crestere de 108% in primul trimestru al anului

Euroins Romania a inregistrat, in primul trimestru, o crestere de 108% a volumului de business comparativ cu perioada similara a anului trecut, consemnand prime brute subscrise in valoare de 114,14 milioane de lei, informeaza joi compania de asigurari.

Euroins Romania este una dintre cele patru companii de asigurari din Romania care a reusit sa inregistreze o crestere a volumului de business in primele trei luni din acest an.

De asemenea, investind constant in sistemul de gestionare a daunelor, compania a solutionat un numar de 12.106 dosare de dauna si a platit de la inceputul anului despagubiri in valoare de 66,5 milioane de lei, cu 59% mai mult decat in aceeasi perioada a anului trecut, cand daunele platite au fost de 41,8 milioane de lei.

Cea mai mare crestere pe care Euroins Romania a inregistrat-o in perioada ianuarie - martie 2012, de 121% fata de perioada similara a anului trecut, a fost pe segmentul asigurarilor auto (CASCO si RCA). Astfel, valoarea primelor brute subscrise pe aceasta clasa ajunge la sfarsitul trimestrului I din 2012 la aproape 105,4 milioane de lei.

Raspunderile civile si garantiile au inregistrat la randul lor o crestere de 55% si, respectiv, 79% in intervalul mentionat, volumul primelor brute subscrise in trimestrul I din 2012 pentru aceste clase ajungand la aproape 2 milioane de lei.

O crestere de 21% s-a inregistrat pe segmentul asigurarilor property, primele brute subscrise ajungand la valoarea de 4,3 milioane de lei, fata de primele trei luni ale anului 2011, cand acestea au fost de 3,5 milioane de lei.

In ceea ce priveste strategia pentru urmatoarea perioada, directorul general al companiei a precizat ca miza va fi in continuare pe asigurarile non-auto, in special pe segmentul property. In acest sens, Euroins Romania a demarat o campanie, pana pe 15 august, potrivit careia orice client Euroins care are incheiata sau incheie o polita auto primeste si reducere la asigurarea de locuinta'.

Compania de asigurari Euroins Romania are peste un milion de clienti, peste 500 de angajati si peste 4.500 de agenti colaboratori.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Euroins Romania rezultate financiare, #Euroins Romania, #Euroins Romania asigurari auto, #Euroins Romania segment property , #Asigurari private