Schimbari la nivelul conducerii Groupama Asigurari

Joi, 16 August 2012, ora 11:55
1875 citiri
Schimbari la nivelul conducerii Groupama Asigurari

Structura de management a Groupama Asigurari a fost schimbata, dupa ce mai multe persoane au fost numite in noi functii de conducere.

De la data de 1 iulie, Calin Matei, director general adjunct si de director al Diviziei Tehnice Viata si Bancassurance, conduce si Divizia Tehnica NonViata, precum si Directia Reasigurare a companiei.

De asemenea, de la aceeasi data, Georgiana Miron, director Comunicare si Relatii Publice, se ocupa si de Divizia Marketing si Comunicare.

Calin Matei a coordonat mai multe proiecte strategice, in special cu privire la asigurari de viata si bancassurance in cadrul Groupama Asigurari.

La randul ei, Georgiana Miron s-a alaturat echipei Groupama Asigurari in decembrie 2009, fiind responsabila in toata aceasta perioada de coordonarea functiunilor de comunicare externa si interna din companie.

Groupama Asigurari ocupa locul al patrulea in clasamentul general al companiilor de asigurari, fiind astfel unul dintre liderii pietei de profil din Romania.

Compania este parte a unuia dintre cele mai puternice grupuri internationale de asigurari si servicii finaciare din Europa, cu peste 16 milioane de clienti si 39.000 de angajati, la nivel global.

#Grupama Asigurari conducere, #schimbari conducere Groupama Asigurari, #groupama asigurari , #Asigurari private