ASIGURARE RCA: Pret, oferte si rapiditatea incheierii online

Luni, 09 Octombrie 2017, ora 13:12
5665 citiri

Suntem cu ochii tot anul pe modificarile anuntate de Autoritatea de Supraveghere Financiara. Oricat de mult nu ne-ar placea modificarile pe care le aflam, principala interactiune cu polita RCA se rezuma la innoirea ei. Si aici apar mai multe variante.

Va puteti duce la fiecare asigurator in parte ca sa obtineti o polita potrivita. Daca aveti un prieten sau o cunostinta (sau o cunostinta a unei cunostinte a unei cunostinte) puteti sa-i trimiteti documentele necesare. Sau puteti sa faceti totul stand la calculator sau pe smartphone. Totul in cateva minute.

ASIGURARE RCA: Pret de cateva minute, online

Cand spunem "asigurare rca", ar trebui sa scapam de vechile metehne si sa ne indreptam atentia catre online. Platim facturi online, facem shopping online din ce in ce mai mult, asa ca o polita obligatorie pentru masina n-ar trebui sa necesite timp de ajustare. De aceea, eMAG are o pagina dedicata obtinerii cat mai rapide a unei polite obligatorii RCA.

Pagina contine un formular cu 3 sectiuni. Se completeaza rapid, iar daca nu aveti copii dupa actele necesare, exista multe aplicatii de mobil cu care puteti scana. Dupa ce ati completat formularul, este necesar sa mentionati si data de la care vreti sa inceapa asigurarea RCA.

Odata trimise datele, veti primi variante de pret de la peste 10 asiguratori. In functie de preferinte, buget si de parerile altor clienti, alegerea e a voastra. Confirmarea alegerii va pune in miscare trimiterea politei RCA la adresa voastra, gratuit.

Totul la vedere, fara complicari inutile

Simplu, nu? Inainte sa dati navala la eMAG, ar mai trebui mentionate cateva lucruri. Pentru inceput, puteti plati cu cardul sau in rate. Ca sa nu existe urme de confuzie, tineti cont ca eMAG nu este companie de asigurari, ci doar intermediaza. Au si comisioanele la vedere, daca sunteti cavaleri ai transparentei.

Si pentru ca se intampla oricui sa uite, eMAG va poate aduce aminte cand se apropie data de expirare a politei RCA. Ca sa nu fiti prinsi in offside.

#Asigurare RCA PRET , #RCA