Accident Serban Huidu: Despagubiri de pana la 3,5 milioane de euro pentru familiile victimelor

Luni, 17 Octombrie 2011, ora 19:52
2567 citiri
Accident Serban Huidu: Despagubiri de pana la 3,5 milioane de euro pentru familiile victimelor

Automobilul Mercedes condus de realizatorul TV Serban Huidu are asigurare RCA (asigurarea auto obligatorie) la Astra Asigurari si polita CASCO (asigurarea facultativa) emisa de BCR Asigurari.

Potrivit legislatiei, limitele de despagubire ale politei pentru pagube materiale se ridica la 750.000 euro, iar pentru vatamari corporale si deces la 3,5 milioane euro, informeaza Mediafax.

Reprezentantii BCR Asigurari au declarat pentru MEDIAFAX ca vor achita toate daunele acoperite de polita, insa nu au vrut sa dea detalii despre valoarea primei, suma asigurata sau riscurile acoperite de polita.

Pentru 2011, Comisia de Supraveghere a Asigurarilor a stabilit ca limita de despagubire 750.000 de euro (echivalent in lei) pentru pagube materiale produse intr-un accident, indiferent de numarul persoanelor prejudiciate. Daca accidentul se soldeaza cu vatamare corporala sau deces, limita de despagubire este, pentru 2011, de 3,5 milioane de euro.

Realizatorul TV Serban Huidu a fost implicat, duminica, intr-un accident rutier grav, la iesirea din localitatea Timisul de Sus. Potrivit informatiilor oficiale, Huidu a intrat cu masina pe contrasens, pe un carosabil umed provocat de ninsoare si a lovit frontal un autoturism Dacia Logan in care se aflau trei persoane.

Serban Huidu conducea un autoturism de teren Mercedes, in care se afla impreuna cu sotia, cei doi copii si bona copiilor. In urma accidentului, toate cele trei persoane aflate in Dacia Logan si-au pierdut viata - doua la locul accidentului si una ulterior, la spital.

#Huidu accident despagubire, #valoare despagubire Huidu, #Huidu despagubire victime , #Stiri Asigurari