SUA vor facilitarea interceptarii convorbirilor telefonice

Marti, 19 Octombrie 2010, ora 14:58
1253 citiri
SUA vor facilitarea interceptarii convorbirilor telefonice

Oficiali din cadrul administratiei Statelor Unite doresc modificarea unei legi federale in sensul facilitarii interceptarii convorbirilor telefonice, informeaza editia online a ziarului New York Times, precizeaza Mediafax.

Oficiali federali sustin ca este nevoie de o legislatie mai dura, dat fiind ca unele companii de telecomunicatii au implementat noi servicii in ultimii ani, astfel ca au aparut obstacole de ordin tehnic in calea operatiunilor de interceptare.

Oficialii propun introducerea unor stimulente si penalitati pentru a obliga companii precum Verizon, AT&T si Comcast sa asigure posibilitatea interceptarii convorbirilor telefonice.

O comisie din care fac parte oficiali de la departamentele Justitiei si Comertului, precum si de la FBI si alte agentii federale a inceput elaborarea unui pachet legislativ pentru inasprirea unei legi din 1994 care obliga companiile sa asigure posibilitatea interceptarii convorbirilor.

Deocamdata nu exista un acord asupra detaliilor, dat proiectul de lege probabil va fi prezentat Congresului anul viitor.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#interceptare convorbiri telefonice sua , #stiri AT-T