Top 5: Smartphone-uri care pot darama imperiul Blackberry

Marti, 07 Decembrie 2010, ora 16:16
3037 citiri
Top 5: Smartphone-uri care pot darama imperiul Blackberry

Dupa ce Blackberry a devenit numarul 1 pe piata telefoanelor mobile din categoria business, din ce in ce mai multe smartphone-uri au intrat in lupta pentru a-l detrona. iPhone, telefoanele cu Android si noua linie a telefoanelor Windows Phone 7 incearca sa darame imperiul Blackberry, potrivit Entrepreneur.com.

Dell Venue Pro

Cunoscut in prealabil drept Dell Lightning, smartphone-ul se numara printre modelele Windows Phone 7.

Ceea ce diferentieaza smartphone-ul de alte device-uri care functioneaza pe baza sistemului de operare al Microsoft este ecranul Amoled de mari dimensiuni si o tastatura Qwerty in format portrait, instrumente ce atrag instanteneu orice businessman.

Nu exista inca un anunt oficial in ceea ce priveste costul smartphone-ului, insa potrivit unor surse din Microsoft, Dell Venue Pro ar costa 199 $ la abonament.

Motorola Droid Pro

Motorala a introdus Droid Pro, un smartphone bazat pe Android, special pentru utilizatorii business si destinat sa atace piata dispozitivelor de tip Blackberry.

Facilitatile incluse ale lui Droid Pro includ o tastatura Qwerty, un ecran tactil de 3.1 inch si o camera de 5 megapixeli.

Dispozitivul permite utilizatorilor sa citeasca si sa editeze documente Microsoft Office.

In cazul in care telefonul este pierdut sau furat, un administrator poate sterge de la distanta date atat de pe memoria interna a telefonului cat si de pe card.

In SUA, pretul unui astfel de smartphone se ridica la 179,99 $, cu un contract de 2 ani la Verizon.

Iphone 4

Odata cu aparitia iPhone in 2007, acesta a fost privit mai mult ca o jucarie eleganta decat ca un instrument de business.

Acum, multumita Microsoft Exchange si altor mii de alte aplicatii business, iPhone a devenit o alternativa viabila a Blackberry.

iPhone 4 are ecranul de telefon cu cea mai mare rezolutie din piata.

Densitatea pixelilor este atat de mare incat ochiul uman nu poate percepe pixelii individuali. Acest lucru face textul usor de citit, iar imaginile sunt de o claritate incredibila.

Poti cumpara iPhone 4 de pe magazinul Bloombiz.ro.

Samsung Focus

Samsung Focus iti poate oferi toata puterea de calcul de care ai nevoie. Este dotat cu 512MB RAM si 8GB spatiu de stocare cu display Super Amoled.

Desi la lansare se stia ca Windows Phone 7 nu va suporta carduri externe de memorie, Samsung Focus este totusi echipat cu slot pentru carduri microSD.

Conectivitatea este asigurata prin intermediul ultimelor tehnologii existente pe piata si anume: 3G, GPRS si EDGE, Wi-Fi si Bluetooth.

Focus se bucura de conectorul microUSB si jack-ul audio de 3.5mm.

Avand in vedere ca Windows Phone 7 pune accent pe socializare, Focus are o interfata cu trimiteri spre Facebook, Twitter, Bing, Office, Xbox Live sau Zune.

Pe piata americana, pretul unui Focus este de 199,99$ cu un contract de 2 ani de la AT&T

Nokia E5

Marele avantaj il constituie faptul ca smartphone-ul este deblocat pentru orice retea.

Dispozitivul seamana foarte mult cu Blackberry Gold, insa este potrivit pentru oamenii de afaceri care calatoresc foarte mult.

Nokia E5 este un smartphone cu o tehnologie 3G si WiFi.

Nokia E5 vine cu un card de 2 GB inclus de la producator, iar bateria rezista pana la 18.5 ore de convorbiri si pana la 5.5 ore in convorbiri 3G. Pretul unui astfel de dispozitiv ajunge la 259 $ de la Nokia.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Când se va lansa primul iPhone cu chipset pe 2nm
Când se va lansa primul iPhone cu chipset pe 2nm
Apple întâmpină întârzieri în implementarea tehnologiei de fabricație pe 2nm pentru cipurile sale. Astfel, cel mai probabil inovația nu va fi disponibilă pentru seria iPhone 17,...
Huawei a lansat oficial noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70. La ce prețuri sunt oferite dispozitivele
Huawei a lansat oficial noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70. La ce prețuri sunt oferite dispozitivele
Huawei a lansat oficial în China noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70, care include modelele Pura 70, Pura 70 Pro, Pura 70 Pro+ și Pura 70 Ultra. Lansarea coincide cu aniversarea a 12...
#blackberry, #business, #iphone, #smartphone, #tehnologie, #telefoane mobile, #windows 7 , #stiri AT-T