Atlassib investeste 2 milioane de euro pentru opt autocare

Vineri, 15 Iunie 2007, ora 08:49
1262 citiri

Atlassib, liderul pietei de transport terestru de persoane, detinut de omul de afaceri Ilie Carabulea, si-a marit flota de autovehicule cu opt autobuze marca Mercedes, pentru care va plati aproape 2 milioane de euro. "Le-am achizitionat in leasing, pe o perioada de trei ani.

Voi continua sa maresc flota, pe fondul cresterii numarului celor care vor calatori in spatiul comunitar, odata cu liberalizarea granitelor", a declarat pentru Business Standard proprietarul grupului.

Atlassib dispune acum de o flota de 800 de autovehicule. Piata romaneasca de transport persoane este dominata de Atlassib, principalul sau concurent fiind Eurolines, firma patronata de noul presedinte al Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism (ANAT), Dragos Anastasiu.

<b>Bloombiz</b>

(Sursa: <a href=http://www.standard.ro/articol_3186/atlassib_investeste_2_milioane_de_euro_pentru_opt_autocare.html/ target=_blank>Standard</a>)

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...