5 lucruri de care sa tineti cont atunci cand cautati o firma de inchirieri auto in Romania

Joi, 22 Iunie 2017, ora 16:37
3018 citiri
5 lucruri de care sa tineti cont atunci cand cautati o firma de inchirieri auto in Romania

Economia actuala a sporit foarte mult mobilitatea fortei de munca, astfel ca zilnic numerosi profesionisti cauta servicii de inchirieri auto pe termen mediu si lung. In paralel, turistii care doresc independenta in planificarea calatoriilor doresc sa gaseasca firme de rent a car care sa le ofere conditii contractuale si preturi atractive.

Astfel, oferta de masini de inchiriat a devenit foarte variata, iar potentialii clienti sunt pusi in fata unor alegeri dificile. Zeci de firme de inchirieri auto isi prezinta ofertele in cel mai atractiv mod posibil, insa, in fapt, este o mare diferenta intre promisiunile din reclame si realitatea din biroul reprezentantelor de rent a car.

Pentru a face o alegere cat mai buna trebuie sa tineti cont de mai multe aspecte, care merg mult mai departe de pretul de inchiriere. De multe ori, o oferta aparent atractiva pentru masini de inchiriat se dovedeste a fi dezavantajoasa cand trageti linie sub toate costurile suplimentare fata de pretul afisat in reclama sau pe site-ul oficial.

Iata, deci, care sunt cele mai importante cinci aspecte pe care sa le luati in considerare atunci cand comparati ofertele obtinute de la mai multe firme de inchirieri auto:

1. Asigurare CASCO inclusa in pretul de inchiriere

Pe durata contractului de inchiriere pot aparea evenimente rutiere nedorite, de la tamponari usoare la accidente grave. Daca flota de masini de inchiriat a firmei de la care ati preluat automobilul nu are asigurarea integrala CASCO inclusa in pret, este foarte probabil sa vi se solicite sa acoperiti costurile reparatiei masinii inchiriate sau a celei pe care ati avariat-o.

Firmele profesioniste de inchirieri auto in Romania, cum este Cronoscar, ofera acoperire completa CASCO in tariful de inchiriere, pentru ca sa nu aveti neplaceri in cazul producerii unor accidente care nu sunt din culpa Dumneavoastra.

2. Asistenta clienti pe durata contractelor de inchirieri auto, prin telefon

Numeroase evenimente neprevazute pot avea loc in timp ce sunteti in posesia unei masini de inchiriat, de la accidente pana la necesitatea de a scurta perioada de inchiriere. Un serviciu profesional de asistenta clienti, cu personal amabil si competent, poate face diferenta dintre rezolvarea simpla a situatiei si aparitia unor complicatii nedorite.

O companie de inchirieri auto care isi respecta clientii ofera asistenta prin telefon 24/7 si asigurarea ca veti primi un sprijin real in rezolvarea oricaror probleme legate de masina de inchiriat.

3. O retea de inchirieri auto cu prezenta strategica pe piata

Cele mai mari solicitari pentru masini de inchiriat vin din orasele aflate in plina dezvoltare economica, din centrele universitare de traditie si din zonele cunoscute pentru obiectivele turistice deosebite.

O firma de rent a car care doreste sa fie cu adevarat de folos clientilor, asa cum este Cronoscar, va selecta zonele cu cel mai intens trafic de angajati temporari, turisti si expati pentru a le oferi posibilitatea sa se deplaseze independent de transportul public local pe durata sederii.

4. Masini noi, bine intretinute, parc auto variat

Principalul activ pe care il detine o firma de inchirieri auto este, evident, flota de automobile. Masinile oferite spre inchiriere trebuie sa corespunda standardelor de siguranta de baza: sa fie noi, sa aiba mentenanta si inspectia tehnica la zi si sa ofere confort soferului si pasagerilor.

De asemenea, trebuie sa puteti gasi automobilul adecvat tipului de calatorii pe care le veti efectua: sedan pentru oras, crossover sau minivan pentru familiile numeroase, camioneta sau SUV pentru excursii in afara orasului.

5. Fara taxe ascunse

Pretul afisat pe site trebuie sa fie cel pe care il platiti efectiv pentru fiecare zi de inchiriere. Nu ar trebui sa fiti taxat in plus pentru a vi se livra masina la locul ales de Dumneavoastra sau sa vi se limiteze numarul de kilometri parcursi prin clauze contractuale.

Compania de inchirieri auto Cronoscar garanteaza ca toate preturile afisate pe site includ absolut toate taxele, inclusiv TVA si nu se percep alte comisioane suplimentare pentru livrarea si preluarea de la locatia dorita de clienti.

Aparate de îngrijire personală utile pentru domni: iată ce să nu îți lipsească
Aparate de îngrijire personală utile pentru domni: iată ce să nu îți lipsească
Îngrijirea personală este un subiect ce ar trebui să privească orice persoană. De multe ori, este asociată doar cu doamnele și domnișoarele, însă și bărbații au la fel de mare nevoie...
3 provocări pentru cultivatorii de triticale și cum le faci față cu ajutorul tehnologiilor moderne, în noul sezon
3 provocări pentru cultivatorii de triticale și cum le faci față cu ajutorul tehnologiilor moderne, în noul sezon
Obținerea unei culturi sustenabile, cu randament ridicat, este un proces provocator din cauza diverșilor factori care pot influența triticalele: condițiile meteo și de sol, dezvoltarea...
#inchirieri auto Romania , #Auto Romania