Ambasadoarea Romaniei la Viena: Austriecii apreciaza masinile "Dacia"

Sambata, 12 Ianuarie 2013, ora 13:33
2304 citiri
Ambasadoarea Romaniei la Viena: Austriecii apreciaza masinile "Dacia"
Sursa foto: Hotnews.ro

Dacia prezinta in aceste zile, in premiera la Salonul Auto (Auto Show) de la Viena, modelul Dokker, produs in Maroc, care urmeaza sa fie comercializat din aceasta primavara si in Austria, cel mai probabil din martie, ceea ce urmeaza un trend ascendent in ceea ce priveste interesul austriecilor pentru masinile marcii noastre auto.

"Cred ca acest inceput de 'bun augur' pentru Romania in Austria este deplin confirmat si de prezenta brandului 'Dacia' in cadrul Salonului Auto ce se desfasoara in paralel in centru expozitional de la Viena, unde cele mai recente modele a circa 40 de producatori de automobile mondiali sunt expuse.Piata austriaca a inceput sa cunoasca si sa aprecieze masinile produse sub emblema 'Dacia' in ultimii ani si chiar daca nu vorbim de cifre de vanzari spectaculoase, se poate aprecia ca exista o tendinta crescatoare a vanzarilor", a declarat sambata, Silvia Davidoiu, Ambasadoarea Romaniei la Viena.

Dacia mizeaza nu doar pe Dokker la Viena, ci si pe alte patru modele prezentate la stand: Duster, Lodgy, Sandero si Sandero Stepway.

Prezent deja in Romania, Dokker, premiera "Dacia" inseamna pentru austrieci, o masina care consuma 4,5 litri la suta de kilometri, cu un pret de pornire de 9,900 de euro.

Silvia Davidoiu considera ca Romania a pasit cu dreptul in noul an, la Viena si datorita prezentei Romaniei, ca tara partenera pentru a doua oara, la Targul de Turism, unde Sibiul, primul oras romanesc Capitala Culturala Europeana si singurul cu trei stele Michelin, este vedeta.

"Pentru relatia bilaterala cu Austria, unul dintre principalii parteneri economici ai nostri, acest inceput de an se dovedeste a fi foarte promitator: numele Romaniei a fost titrat, intr-o lumina pozitiva, inca din primele zile ale lui ianuarie, nu numai ca o destinatie turistica ce merita a fi explorata, ci si ca un partener economic solid si cu potential de dezvoltare viitoare", considera Ambasadoarea Romaniei in Capitala Austriei.

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#Dacia Austria, #Dacia vanzari Austria, #Dacia brand Austria , #Auto Romania