Opel Astra Sedan cu motor turbo de 1,4 litri - cea mai cautata versiune in Romania

Duminica, 02 Iunie 2013, ora 10:33
3825 citiri
Opel Astra Sedan cu motor turbo de 1,4 litri - cea mai cautata versiune in Romania

Opel Astra Sedan echipat cu motorul turbo pe benzina de 1,4 litri si 140 CP este cea mai solicitata versiune pe piata romaneasca a popularului sedan de clasa compacta, alaturi de versiunea cu motor de 1,6 litri si 115 CP, potrivit reprezentantilor companiei Union Motors, distribuitor Opel in Bucuresti.

Noul Astra Sedan, comercializat in Romania din septembrie 2012, concureaza in principal cu Skoda Octavia, Volkswagen Jetta si Renault Fluence, iar clientii sunt in special barbatii cu varsta de 40-45 de ani.

Acest sedan elegant reprezinta o alternativa mai accesibila pentru clientii care ar opta, in mod normal, pentru acelasi tip de autovehicul din clasa medie. Noul Astra are o lungime de 4,658 m, latime de 1,814 m si inaltime de 1,476 m, un ampatament de 2,685 m si un spatiu interior generos.

Portbagajul sau separat ofera un volum de 460 de litri - cu 90 de litri mai mult decat modelul cu cinci usi. Prin rabatarea fractionata a scaunelor din spate in raport de 60:40, volumul portbagajului poate fi sporit pana la maxim 1.010 litri.

Printre atu-urile sale se numara motorizarile de generatie noua, de cilindree mica si putere mare, consumul redus, designul modern si spatiul interior.

In versiunea de echipare 'Cosmo', pusa la dispozitie pentru test de Union Motors, Opel Astra Sedan 1,4 Turbo 140 CP costa 16.000 de euro si dispune standard de computer de bord, geamuri electrice fata, oglinzi electrice, cruise control, radio CD cu mp3, volan reglabil pe inaltime si adancime, inchidere centralizata, Isofix, volan imbracat in piele, senzor ploaie, ABS, ESP, TCS, asistenta la franarea de urgenta, faruri cu halogen, airbag-uri fata, laterale si cortina.

Viteza maxima este de 207 km/h, acceleratia de la 0-100 km/h se face in 10,2 secunde, iar consumul mixt este de 7,9 litri/100 km. In regim de autostrada, la viteza de 120km/h, consumul scade la 4,9 litri/100 km.

Modelele Astra reprezinta o componenta cheie a marcii. Aproximativ o treime din toate autovehiculele Opel vandute sunt modele Astra. Opel se afla acum la cea de-a zecea generatie de autovehicule din clasa compacta si la cea de-a patra generatie a modelului Astra, care a atras peste 700.000 de clienti din toata Europa.

Modelul Astra este al treilea cel mai bine vandut model din Europa si al doilea in Germania, in clasamentul vanzarilor in cel mai mare segment european de autovehicule, acoperind aproape un sfert din piata totala.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

România, pe ultimele locuri din Europa la achiziționarea cărților online. Cât de mult se cumpără ebook-uri și volume tipărite de pe internet
România, pe ultimele locuri din Europa la achiziționarea cărților online. Cât de mult se cumpără ebook-uri și volume tipărite de pe internet
În 2023, la nivelul Uniunii Europene, 13,4% din rezidenţi au cumpărat online cărţi, reviste sau ziare tipărite şi doar 7,2% din rezidenţii UE au făcut achiziţii online de cărţi...
Cursa europeană de reducere a dobânzilor de referință. Când se vor ieftini împrumuturile în Europa și în România
Cursa europeană de reducere a dobânzilor de referință. Când se vor ieftini împrumuturile în Europa și în România
Oficialii Băncii Centrale Europene au declarat că sunt şanse foarte mari ca prima scădere a dobânzilor de referință europene în ultimii ani să aibă loc în urma ședinței din iunie....
#Opel Astra Sedan Romania, #dotari Opel Astra Sedan , #Auto Romania