Pleaca fara griji in vacanta cu aplicatia Auto.ro. Ia-ti rovinieta direct cu telefonul!

Marti, 20 August 2013, ora 10:59
2521 citiri
Pleaca fara griji in vacanta cu aplicatia Auto.ro. Ia-ti rovinieta direct cu telefonul!

Acum poti pleca linistit in vacanta, fara prea multe drumuri, folosind aplicatia Auto.ro pentru a-ti lua rovinieta.

Prin intermediul sectiunii Rovinieta din cadrul aplicatiei gratuite de mobil Auto.ro, poti sa-ti iei orice tip de rovinieta existenta prin intermediul cardului bancar, precum si rovinietele pentru o zi sau 7 zile, prin plata cu SMS, se arata intr-un comunicat remis Business24.

Auto.ro a lansat recent plata rovinietei prin SMS, in completarea serviciului de plata a rovinietei prin card bancar. Soferii pot sa achizitioneze si sa primeasca rovinieta instantaneu, prin intermediul aplicatiei Auto.ro, powered by Vodafone. Simplu si rapid, plata este securizata iar rovinieta ajunge la destinatie in timp record.

"Am dezvoltat facilitatea de plata a rovinietei prin SMS, astfel incat utilizatorii sa poata opta pentru modalitatea de plata preferata: prin SMS sau prin card bancar, acesta modalitate bucurandu-se deja de un real succes in randul soferilor. Serviciul de plata a rovinietei vine in completarea serviciului automat de notificare "Masina mea" privind termenele de expirare a rovinietei, a asigurarilor, a datei scadente la rata masinii si a serviciilor conexe", a declarat Sergiu Gamureac, director executiv Auto.ro.

Mai mult decat atat, completand profilul "Masina mea", nu mai uiti de RCA, CASCO, rata la banca sau cand iti expira ITP-ul. Totodata, aplicatia Auto.ro iti ofera localizarea pe harta a celor mai apropiate servicii auto de locul in care te afli, precum si posibilitatea de a calcula valoarea timbrului de mediu.

Aplicatia Auto.ro este gratuita si are 180.000 de descarcari, aflandu-se atat in topul preferintelor soferilor cu iOS, inregistrand 70.000 de descarcari in Apple Store, cat si pe Android cu 110.000 de descarcari in Google Play.

Cu peste 180.000 de utilizatori, aplicatia a castigat locul 1 "Best use of location services" in cadrul ZF Mobilio si locul 2 in cadrul Mobile Awards, categoria "Utilities". Auto.ro poate fi descarcata gratuit, detine o baza de date de peste 30.000 adrese si se afla in preferintele soferilor romani atat pentru iOS, cat si pentru versiunea Android.

Ce mai gasesti in aplicatia Auto.ro:

  • Localizare servicii auto: benzinarii, vulcanizari, spalatorii, service-uri, parcari, statii ITP, asistenta rutiera si tractari, taxi, pensiuni, ATM-uri, piese auto;
  • Masina mea: se primesc notificari atunci cand expira RCA, ITP, rata lunara sau alta alerta dorita;
  • Plati: plata rovinietei direct din aplicatie atat prin card bancar, cat si prin SMS;
  • Anunturi vanzare-cumparare masini noi si second hand: utilizatorii au posibilitatea sa caute si sa adauge anunturi auto direct de pe telefonul mobil, sa salveze anunturile favorite si sa creeze alerte;
  • Calculatorul timbrului de mediu.
  • Aplicatia Auto.ro este gratuita si s-a pozitionat drept solutia ideala care vine in sprijinul soferilor romani. Este o aplicatie utila, prima din Romania care ofera utilizatorilor localizarea pe harta a celor mai apropiate servicii auto de locul in care se afla, prin indicarea distantei, directiei si sensului de mers. Este usor de utilizat, calculeaza rapid ruta si distanta catre cel mai apropiat furnizor de servicii auto, se poate edita, evalua si adauga recenzii, ofera date de contact si promotii, toate acestea cu un consum redus de date pentru conectarea la internet.

    Versiunea pentru Android: Auto.ro

    Versiunea pentru iOS: Auto.ro

    Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

    De ce a renunțat Alfa Romeo la numele "Milano" pentru un nou SUV. Care este noul nume ales de companie
    De ce a renunțat Alfa Romeo la numele "Milano" pentru un nou SUV. Care este noul nume ales de companie
    Producătorul auto Stellantis a cedat după o confruntare cu autoritățile italiene și a redenumit SUV-ul al cărui nume a fost contestant. Alfa Romeo Milano a stârnit controverse imediat după...
    YouTube își continuă campania împotriva extensiilor de tip Adblock. Ce măsură a luat compania
    YouTube își continuă campania împotriva extensiilor de tip Adblock. Ce măsură a luat compania
    Google a anunțat recent o actualizare a termenilor de utilizare pentru platforma YouTube, care interzice explicit folosirea aplicațiilor terțe ce facilitează blocarea reclamelor. Această...
    #plata SMS rovinieta, #rovinieta prin telefon, #rovinieta auto ro, #aplicatie mobil auto ro , #Auto Romania