Servicii Auto Integrate - Acum in Romania

Joi, 27 Octombrie 2016, ora 18:01
2324 citiri
Servicii Auto Integrate - Acum in Romania

Cu siguranta, niciunul dintre noi nu-si pune problema unui accident atunci cand pleaca intr-o calatorie. Este un fapt normal: in definitiv, pentru a avea o calatorie linistita si placuta, nu trebuie sa pornim la drum negativisti.

Insa exista un proverb japonez cu mare greutate in situatia de fata: "pregateste-te de ce e mai bine, dar nu te teme de ce e mai rau". Trebuie mereu luata in calcul posibilitatea unei probleme atunci cand planuim sa iesim cu masina.

Fie ca vorbim despre calatoriile lungi sau de cele uzuale, mereu poate exista posibilitatea unei defectiuni sau, mai grav, a unui accident. Si ce ne facem daca problema este atat de mare, incat sa nu poate fi rezolvata cu mijloace proprii? Apelam la o companie de tractari auto. Numai ca, in iuresul evenimentelor, va fi foarte greu sa cautam un numar de telefon al unei astfel de firme. Mai mult, cui ii mai arde sa faca cercetari despre seriozitatea firmelor departe de casa, cu masina defecta pe marginea drumului? Nimanui.

Si cum paza buna trece primejdia rea, a avea un numar de telefon de la o firma de tractari auto salvat in agenda telefonica, sau adresa unui site de incredere, poate fi mai util decat ne putem inchipui.

De aceea, cea mai buna solutie pentru a beneficia de servicii premium de tractari auto este site-ul www.alotractari.ro, care pune la dispozitia tuturor soferilor cea mai buna oferta de tractare pentru fiecare situatie in parte, indiferent de ora sau locatie. O buna parte din problema este ca si rezolvata, mai ales ca daca tinem cont de seriozitatea si preturile pe care compania le ofera.

Totusi, ce facem cu masina avariata? Unde o tractam si, mai ales, carui service i-o incredintam pentru a o repara? Pare greu, in multitudinea de service-uri aparute pe piata, sa gasim un centru de reparatii auto care sa rezolve problema intr-un mod profesional, indiferent de natura ei.

In realitate, nu este deloc asa: www.nordauto.ro este service-ul care ofera cele mai bune conditii de remediere a problemelor si garantie pentru reparatiile efectuate.

In cazul in care sunteti de acord, transportul autoturismului dumneavoastra se va face direct la service, de catre platforma de tractari auto.

Indiferent ca defectiunea a aparut la sistemele de directie, suspensie sau la unul dintre subansamblele motor - ambreiaj - cutie de viteze, nu exista problema care sa nu poata fi rezolvata. In eventualitatea unui accident, departamentele de tinichigerie si vopsitorie vor rezolva problema astfel incat sa nu ramana urme ale contactului.

Dar service-ul Nordauto nu trebuie vizitat doar in cazul defectiunilor masinii. Aici, putem efectua reviziile, beneficia de servicii de diagnoza sau putem schimba rotile in timp scurt si fara stres. Si poate cel mai important, la pret excelent si cu o deplina transparenta. Pentru ca politica service-ului este adaptarea la nevoile clientului si comunicarea permanenta cu acesta, oferind servicii premium la preturi accesibile.

Desigur ca exista si situatii in care problemele nu pot fi rezolvate pe loc. In caz de accident sau de defectiuni mai grave, care necesita demontarea si montarea multor elemente sau comenzi de piese mai putin uzuale, masina trebuie tinuta in service pentru o perioada mai lunga. Numai ca unii dintre noi depind de masina in cele mai multe situatii, iar lipsa ei poate fi o mare problema.

Este un fapt cunoscut si de Nordauto, care nu-si lasa clientii pe drumuri, oferindu-le o masina pe durata reparatiei si scutindu-i de neplaceri prin intermediul diviziei de inchirieri auto, www.inchirieri-masini.ro, aveti posibilitatea de a alege masini din flota WLC pe toata perioada reparatiei automobilului personal, de la autoturisme compacte si economice, pana la masini de lux, SUV-uri si van-uri, in functie de preferinte si necesitati.

Iar inchirierea unei masini de la WLC nu trebuie sa depinda de imobilizarea autoturismului propriu in service-ul Nordauto, ci poate fi realizata oricand exista cerinte de mobilitate. Veti beneficia de ofertele promotionale pe care compania de inchirieri le actualizeaza des si de masini cu revizii la zi, sigure si fiabile.

Fie ca va deplasati in alta localitate, aveti nevoie de o masina pentru oras, cu sau fara sofer sau pur si simplu va trebuie un transfer catre sau de la aeroport, veti gasi solutia optima in oferta personalizata a companiei WLC.

Iata cum toate problemele generate de un eveniment neplacut pot avea o singura solutie, daca suntem pregatiti din timp cu informatiile corecte. Si ce solutie poate fi mai buna decat cea care rezolva toata incurcatura dintr-un foc? Tractarea, reparatia si inlocuirea masinii fara griji, intr-un pachet premium si accesibil sunt posibile acum, la WLC.

WLC AUTO este compania cu una dintre cele mai mari ascensiuni de pe piata auto din Romania. Din pasiune pentru masini (We Love Cars) oferim servicii auto integrate ireprosabile: tractari auto si asistenta rutiera, service auto, rent a car.

Datorita increderii pe care am demonstrat-o de-a lungul timpului, AloTractari este cel mai mare site de tractari din Romania oferind zi de zi profesionalism, interventii rapide, tractari ieftine si seriozitate.

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#servicii auto integrate, #asistenta auto, #tractari auto, #inchirieri auto , #Auto Romania