Alege cea mai sigura masina pentru copilul tau

Sambata, 04 Februarie 2012, ora 00:00
3127 citiri
Alege cea mai sigura masina pentru copilul tau

A avea o masina este printre cele mai comune dorinte pentru tinerii care implinesc 18 ani. Desigur, ei ar vrea masini scumpe, dar nu intotdeauna acesta este criteriul corect. El nevoie de o masina sigura si "aratoasa".

Poti imbina aceste doua criterii, fara cheltuieli enorme: nevoia copilului tau de a avea o masina cu care sa se mandreascsa poate fi satisfacuta de o masina sigura, cu un pret accesibil.

Iata cateva modele care si-au construit un renume din imbinarea cu succes a acestor elemente.

Mercedes Diesel din anii '90

La inceputul anilor '90, Mercedes construia masini durabile care erau poate mai rezistente decat un tanc. Modelele diesel erau cele mai masive dintre toate. Chiar daca aveau o infatisare diferita, masinile care ieseau pe portile Mercedes aveau o caracteristica in comun - puteau merge mii de kilometri fara a avea probleme la motor.

Conform studiilor, acestea sunt unele dintre cele mai rezistente masini construite vreodata.

BMW Seria 3

Masinile din aceasta serie au un design clasic care nu iti va face copilul sa se simta rusinat, iar modelul este perfect pentru tinerii care trebuie sa invete sa se descurce in trafic.

Motorul nu iti va da batai de cap, iar daca apar probleme nu vei da o avere pe reparatii. Cu toate acestea, trebuie sa tii cont ca masinile din aceasta serie nu au airbag-uri.

Volvo S60

Volvo a fost dintotdeauna un sinonim pentru "siguranta". Notele mari in crash-test-uri au devenit un tel al inginerilor de la Volvo, asa ca daca iti faci griji pentru copilul tau, o astfel de masina ar fi potrivita.

Modelul arata bine, ceea ce iti va impaca si copilul, dar trebuie sa ai grija ca totul sa fie verificat din punct de vedere tehnic, seria fiind cunoscuta pentru cateva probleme mecanice.

Mazda 3

Aceasta masina este una dintre cele mai distractive masini atunci cand esti la volan, si, conform testelor ofera si o buna protectie in caz de accident. Mai mult, este destul de stabila pe sosea si se comporta foarte bine in curbe.

Honda Civic

Daca alegi o masina intretinuta corect, Honda Civic este un adevarat "tanc". Proprietarii acestui model nu au intalnit probleme serioase pana ce nu au strabatut peste 300.000 kilometri. Fiind una dintre cele mai populare masini din lume, piesele de schimb sunt usor de gasit si nu costa nici o avere.

Ford Focus

Cu o rezistenta buna la impact, Ford Focus ofera siguranta si performanta. Designul este modern, iar masina se comporta bine pe orice fel de sosea. Are ceva putere, dar nu destula incat sa impinga soferul la teribilisme.

Portbagajul incapator ii va permite adolescentului tau sa isi ia cu el o gramada de lucruri atunci cand vrea sa plece in vacanta alaturi de prieteni, lucru pentru care iti va fi recunoscator.

Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul a aprobat o schema de ajutor de stat pentru activitati productive si pentru industria prelucratoare, o schema mult asteptata pentru mediul de afaceri, in valoare de 500 de milioane de...
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Mumbai a devenit capitala asiatică cu cel mai mare număr de miliardari, depăşind Beijingul, potrivit unei liste a bogaţilor la nivel mondial, realizată de Hurun Research Institute, transmite...
#prima masina, #masini second hand, #siguranta la volan, #optiuni prima masina , #Auto second