Dealerii second hand: vanzari cu 20% mai mari

Marti, 03 August 2010, ora 13:59
1740 citiri
Dealerii second hand: vanzari cu 20% mai mari

Vanzarile de masini second hand realizate prin intermediul dealerilor au crescut in primele sase luni cu aproximativ 20%, iar daca acest trend se mentine, piata va atinge la sfarsitul acestui an nivelul din 2008, au declarat pentru MEDIAFAX reprezentantii companiei auto BDT.

"Vanzarile de masini second hand, achizitionate prin intermediul dealerilor, a crescut semnificativ.

La baza acestei tendinte sta faptul ca romanii isi bugeteaza din ce in ce mai putini bani pentru masini, dar si ca dealerul asigura garantia vehiculului achizitionat", a explicat Dragos Piele, directorul departamentului Vanzari Vehicule de Ocazie din cadrul BDT.

La randul sau, directorul de marketing al grupului, Vlad Ionescu, a afirmat ca vanzarile de masini rulate distribuite de BDT au inregistrat in primele sase luni o crestere de 22%, iar pana la sfirsitul anului mizeaza pe majorari de pana la 24% fata de nivelul din 2009.

"Avem toate motivele sa credem ca vom atinge vanzarile din 2008, cel mai bun an pentru intreaga piata auto.

Principalul atuu este faptul ca oferim spre vanzare masini ieftine, verificate, daca este cazul, reparate, iar garantia acordata este de la sase pana la trei ani", a precizat Ionescu.

El a mentionat ca o masina se ieftineste dupa un an de rulare cu 20% pana la 40%, in functie si de evolutia pretului de vanzare la reprezentanta. Pretul mediu de achizitie a unei masini second hand este de 6.000 de euro. 

Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini, deschizând posibilitatea utilizării sale chiar și pentru telefoanele mai vechi, începând cu cele care rulează Android 10. Aplicația Gemini,...
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Apple a lansat oficial în Statele Unite, pe 2 februarie, primul său headset de realitate mixtă, Apple Vision Pro. Acesta vine cu o ofertă bogată de peste 600 de aplicații și jocuri special...
#dealeri, #auto, #second, #hand, #masini , #Auto second