Chrysler recheama aproximativ 285.000 de masini din SUA

Luni, 07 Iunie 2010, ora 14:04
1255 citiri
Chrysler recheama aproximativ 285.000 de masini din SUA

Chrysler recheama pentru reparatii aproximativ 285.000 de autovehicule din SUA, care pot lua foc din cauza unor cabluri electrice insuficient izolate, transmite CNN Money, precizeaza Mediafax.

Actiunea de rechemare implica modelele 2008 si 2009 ale Dodge Caravan si Chrysler Town & Country.

Administratia Nationala pentru Siguranta Autostrazilor a anuntat ca unele autovehicule, produse intre februarie si septembrie 2007, ar putea avea un cablu electric insuficient izolat care poate produce un scurtcircuit si, in ultima instanta, aprinderea materialelor din jur.

"Compania nu are cunostinta de accidente sau vatamari cauzate de aceasta problema. Actiunea de rechemare are ca scop verificarea instalatiei electrice si repararea acesteia, daca este necesar", a declarat un purtator de cuvant al Chrysler.

Actiunea este a doua de acest fel din aceasta luna, dupa ce constructorul auto a rechemat saptamana trecuta 35.000 de masini din modele Dodge Caliber si Jeep Compass, din care 25.000 in SUA, din cauza unor defectiuni la nivelul pedalei de acceleratie.

La inceputul acestui an, aproximativ 300.000 de automobile Dodge Caravan, Grand Caravan si Chrysler Town & Country au fost chemate pentru repararea unor senzori care pot determina functionarea incorecta a airbagurilor in caz de accident.

Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Oameni din întreaga Uniune Europeană se confruntă cu o criză a locuirii fără precedent, agravată de inflație, sărăcie energetică și risc de excluziune socială. Un raport de la vârful...
#Chrysler, #masini, #sua, #reparatii , #Automobile