Experiente turistice cu multi cai putere

Marti, 07 Aprilie 2009, ora 14:01
2200 citiri
Experiente turistice cu multi cai putere

O agentie de turism din Bucuresti a lansat pe piata autohtona primele pachete turistice dedicate pasionatilor de motorsport. Experiente variaza de la pilotarea unui monopost de Formula 1 si test-drive pe circuit, la manevrarea vehiculelor de mare gabarit pe terenuri accidentate, se arata in comunicatul companiei.

„Experienta Formula 1 reprezinta pana in acest moment cea mai solicitata experienta din ofertele noastre. Clientii nostri sunt atrasi de aceasta experienta atat pentru unicitatea ei, fiind rezervata pana acum numai pilotilor profesionisti de Formula 1, dar si datorita costurilor accesibile”, a declarat Valentin Avram, Director General Travel Studio.
 
Experienta Formula 1 consta in pilotarea unui monopost de Formula 1 pe circuite din Marea Britanie, Franta, Spania sau Italia si se adreseaza tuturor conducatorilor auto cu permis international valabil si minim un an experienta. Pentru familiarizarea cu circuitul, experienta debuteaza cu cateva ture de recunoastere la volanul catorva automobile de putere progresiv mai mare, iar apoi, odata familiarizat cu configuratia circuitului si cu reactiile unui monopost F3, urmeaza turele de circuit la volanul unui bolid de Formula 1, generatie 1999.
 
O experienta ravnita de multi soferi este Ferrari Test Drive, avand posibilitatea pilotarii unui Ferrari 430 F1, Ferrari Modena 360 sau Ferrari F360 Spider pe circuitele de la Silverstone si Leicestershire (Marea Britanie), Catalunia, Montmelo (Spania), Ile de France, Bouches du Rhone si Auvergne (Franta), cat si pe strazi publice in regiuni din Germania (Baden-Baden) si nu numai. Pe langa Ferrari, mai pot fi pilotati bolizi ca Lamborghini sau Porsche, sau se poate opta pentru compararea tuturor acestor automobile puternice pe circuit.
 
Pentru soferii mai excentrici, experientele la volan pot varia de la testarea pe terenuri special amenajate, pline de obstacole, a unui Hummer H1, la curse cu buldozere pe echipe si pana la manevrarea unui vehicul blindat de atac cu tractiune pe senile peste obstacole cu 40 km/h.
Preturi pentru pachete turistice

Pentru o aventura pe un circuit de Formula 1, pretul porneste de la 1398 de euro. Un test drive cu un Ferrari de colectie costa 478 euro, iar tariful pentru manevrarea vehiculelor de mare gabarit pe terenuri accidentate incepe de la 468 euro.

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#ferrari, # lamborghini, # hummer , #Automobile