Guvernul a constituit comisia de privatizare a Daewoo Automobile

Joi, 11 Ianuarie 2007, ora 05:03
898 citiri

Executivul a constituit, in sedinta de miercuri, comisia de privatizare a societatii Daewoo Automobile Romania, a anuntat purtatorul de cuvant al guvernului, Oana Marinescu.

Comisia va fi condusa de ministrul Finantelor, Sebastian Vladescu, si va fi alcatuita din ministrul Economiei, Varujan Vosganian, ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, cel al Muncii, Gheorghe Barbu, presedintele AVAS, Teodor Atanasiu, consilierul de stat in Cancelaria primului-ministru Razvan Orasanu si vicepresedintele AVAS Gyerko Laszlo.

Premierul a subliniat, in sedinta de Guvern, "necesitatea ca aceasta comisie sa actioneze foarte rapid si sa incheie procesul de privatizare foarte repede si transparent", a mentionat Oana Marinescu.

Ea a precizat ca motivul pentru care a fost infiintata comisia este ca, "in acest moment, exista doua companii interesate sa preia fabrica Daewoo (General Motors si Ford) iar guvernul este interesat sa vanda in conditiile cele mai favorabile acest obiectiv economic".

Atributiile comisiei constau in pregatirea strategiei de privatizare, alegerea procedeelor si metodelor de privatizare si realizarea intregului proces.

<b>Bloombiz</b>
(Sursa: <a href=http://www.rompres.ro/ target=_blank>Rompres</a>)

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...