Masini japoneze, dotate cu tehnologii NASA

Joi, 29 Iulie 2010, ora 00:07
1835 citiri
Masini japoneze, dotate cu tehnologii NASA

Constructorul japonez de automobile Nissan a anuntat ca viitoarele sale modele vor fi echipate cu scaune antistres si instalatii de aer conditionat ce difuzeaza molecule de vitamina C, pentru hidratarea pielii, informeaza Mediafax.

"Vrem ca soferii sa simta ca este mai sanatos sa te afli la volan decat in aer liber", a declarat un inginer de la Nissan, cu ocazia unei demonstratii care a fost organizata pe circuitul de teste de la Yokosuka, din apropiere de Tokyo.

Constructorul nipon intentioneaza sa isi echipeze viitoarele modele cu un tip de aparat de climatizare care trimite in interiorul masinii aer imbogatit cu molecule de vitamina C, pentru a hidrata pielea, si un sistem de purificare a aerului pe baza de ioni negativi, conceput de grupul japonez Sharp, specializat in produse electronice.

In plus, scaunele soferilor vor incorpora tehnici concepute de agentia spatiala americana (NASA) pentru a ameliora circulatia sangvina si pentru a reduce riscul de aparitie a durerilor de spate in timpul calatoriilor pe distante mari.

Grupul Nissan a conceput, totodata, un cronometru electronic special, al carui scop este de a ameliora relatiile familiale, reamintindu-i din timp conducatorului auto datele de nastere ale membrilor familiei sale, dar si alte evenimente importante. 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Inundații severe în Dubai: Ce rol a jucat programul de însămânțare a norilor
Inundații severe în Dubai: Ce rol a jucat programul de însămânțare a norilor
Marți, o ploaie torențială a provocat inundații în diverse zone ale Dubaiului, transformând străzile în adevărate râuri și determinând închiderea temporară a celui de-al doilea cel...
Apple lucrează la un model de ochelari inteligenți. Pot înlocui căștile AirPods
Apple lucrează la un model de ochelari inteligenți. Pot înlocui căștile AirPods
Apple se află în plin proces de dezvoltare a unei noi game de produse inteligente alimentate de inteligență artificială, inclusiv ochelari inteligenți, căști AirPods cu camere și inele...
#masini, #nasa, #tehnologie, #scaune, #nissan , #Automobile