6 sfaturi pentru inchirierea unui autoturism

Luni, 30 Octombrie 2017, ora 12:55
1521 citiri

Se apropie perioada sarbatorilor de iarna, cu sigurata foarte multi romani vor pleca in vacanta prin diverse tari, si la fel de multi se vor intoarce in tara, pentru a-si petrece sarbatorile alaturi de familie. Astfel, unul din cele mai cautate servicii din acesta perioada sunt cele de inchirieri auto.

Ca sa vin in ajutorul vostru, m-am gandit sa scriu acest articol, in care sa va ofer cateva sfaturi pe care sa le considerati daca veti apela la astfel de servicii.

#1 Cum rezervati o masina?

Mai bine de 85% din oameni cauta online orice tip de serviciu sau produse de care au nevoie, indiferent daca, ulterior, achizitia urmeaza sa fie facuta fizic. Asadar, cel mai bine este sa faceti o cautare pe Google dupa cuvintele: inchirieri masini Bucuresti, rent a car, inchirieri auto etc.

Pe Google cu siguranta veti gasi si portaluri, care includ mai multe firme care ofera acest tip de servicii, sfatul meu este sa le evitati. Alegeti o firma care are propiul ei site, asta pentru ca acolo intrati in legatura directa cu firma respectiva si veti avea la dispozitie toate informatiile necesare pe site-ul lor. O astfel de firma, care ofera servicii de inchirieri auto este Prima Rent.

#2 Documentele de care aveti nevoie pentru a face o rezervare

Pentru a inchiria o masina, exista cerinte generale: permis de conducere si un card de credit. Exista limite de varsta, varsta medie a conducatorului auto trebuie sa fie de cel putin 21 de ani si o experienta de cel putin un an. Daca indepliniti aceste cerinte, atunci nu vor exista obstacole.

Unele companii accepta si plata cash. De asemenea, trebuie sa stiti ca majoritatea companiilor care ofera astfel de servicii vor cere si o garantie, un depozit minim.

#3 Alegerea masinii

Ganditi-va bine de ce fel de masina aveti nevoie. Daca calatoriti cu copii sau daca aveti multe bagaje, puteti opta pentru o masina mai mare, un SUV. Daca sunteti in cautarea unui autoturism de buget, pentru a nu plati mult pe inchiriere si carburant, ar trebui sa rezervati cel mai mic model disponibil.

#4 Contractul de inchiriere

Cititi cu atentie contractul de inchiriere. Acordati o atentie deosebita termenilor contractului propus pentru optiunile de asigurare incluse, pentru sumele platite si alte servicii. Nu ezitati sa puneti intrebari firmei, daca observati ceva dubios. Prima Rent, afiseaza termenii de inchiriere chiar pe site-ul lor.

Solicitati sa notati indicatorul de combustibil si kilometrajul in contract, acest lucru este foarte important, mai ales daca kilometrajul a fost limitat in conditiile de inchiriere auto.

#5 Returnarea masinii

Acordati o atentie deosebita procedurii de returnare a autoturismului, la preluare marcati toate daunele masinii in prezenta agentului de inchiriere, astfel, la returnare nu veti avea probleme.

Masina este de obicei primita cu rezervorul plin, se presupune ca trebuie sa-l returnati in acelasi mod. Tariful, care va fi taxat pentru combustibilul lipsa, te va surprinde neplacut, asa ca nu fi lenes inainte de a preda masina, si alimenteaza.

Microsoft a dezvăluit Phi-3 Mini, inteligența artificială care poate rula direct pe un smartphone
Microsoft a dezvăluit Phi-3 Mini, inteligența artificială care poate rula direct pe un smartphone
Microsoft a dezvăluit Phi-3 Mini, o versiune simplificată a modelelor de inteligență artificială, adaptată pentru dispozitive cu putere de procesare redusă, precum smartphone-urile și...
Exploatarea sezonierilor români în Europa: "Este o loterie / Contractul este acolo doar ca să nu zici că nu-l ai"
Exploatarea sezonierilor români în Europa: "Este o loterie / Contractul este acolo doar ca să nu zici că nu-l ai"
În toată Europa, munca agricolă este dependentă de migrație. Încă dinainte de aderarea la Uniunea Europeană, sezonierii români mergeau la culesul recoltelor în Spania sau Italia. Intrarea...
#inchirieri auto Romania , #Cele mai bune masini