BMW Seria 3: Noul tau "must have" in 2012

Sambata, 18 Februarie 2012, ora 00:00
5683 citiri
BMW Seria 3: Noul tau "must have" in 2012

BMW Seria 3 este o masina business care imbina caracteristici aparent opuse: eficienta si dinamica, confort si sportivitate, la un cost de utilizare foarte mic si cu o eleganta demna de topurile internationale. Pe scurt, BMW Seria 3 e masina potrivita pentru nevoile tale.

Masina care a castigat titlul de "Most Beautiful Car of The Year 2012" intr-un sondaj international si cel de "Executive Car of The Year" din partea revistei britanice "What Car?" a fost lansata acum si in Romania, prin intermediul dealerului BMW Romania, Motor AG.

Business24 a stat de vorba cu Alexandru Seremet, reprezentant BMW Group Romania si a aflat cateva detalii care te-ar putea convinge sa iti cumperi si tu un automobil BMW Seria 3.

Acesta este primul model disponibil cu o cutie automata cu 8 trepte, primul model disponibil cu Head-up Display si beneficiaza de sase camere video care afiseaza imagini despre mediul inconjurator pentru manevre mai sigure.

Cateva motive pentru care un om de afaceri din Romania ar trebui sa isi

cumpere un BMW Seria 3

Noul BMW Seria 3 alatura seturi de valori aparent opuse: eficienta si dinamica, confort si sportivitate, toate printr-un pachet ultramodern de tehnologii care include cele mai moderne motorizari, sisteme BMW EfficientDynamics (toate oferite in standard) precum Auto Start-Stop, Recuperarea energiei la

franare sau TwinPower Turbo sau sistemul de amortizoare electronice adaptive.

La toate acestea se adauga imaginea unui model premium si un set de tehnologii unice in segment, precum Head-Up Display (un sistem care permite proiectarea informatiilor esentiale pe parbriz pentru mai multa siguranta si mai mult confort) sau o serie extinsa de tehnologii internet (care includ WebRadio, Google Street View, Google Search sau Last Mile Navigation).

Designul este inca un atu al noului model, BMW Seria 3 a fost proaspat desemnat "Most Beautiful Car of The Year 2012" intr-un sondaj international.

Foarte important pentru un om de afaceri, alaturi de imagine, tehnologie si design, BMW Seria 3 are si argumentul unor costuri de utilizare deosebit de reduse.

Aceasta se bazeaza pe eficienta in consumul de combustibil, revizii gratuite acoperite prin pachetul Basic Premium Selection oferit standard si pachete de finantare fara egal in segment, asa cum este BMW Select.

Care au fost caracteristicile pentru care masina a primit titlul "Executive car of the year"

Noua generatie a primit distinctia "Executive Car of The Year" din partea revistei britanice What Car? inca inainte de lansare (automobilul a avut debutul pe piata in februarie 2011, cand premiul era deja anuntat!).

Generatia precedenta a primit titlul "Car of the Year" pentru segmentul din care face parte in fiecare an, de la debutul din 2006.

Dualitatea noului model a fost elementul castigator - noul model este deopotriva sportiv si confortabil, dinamic si eficient.

Cum indeplinesc liniile de design BMW Seria 3 nevoile fiecarui om de afaceri?

Conceptul BMW Lines permite o posibilitate de personalizare fara precedent. Fiecare linie de design in parte vine cu o gama variata de carateristici, atat la interior, cat si la exterior, pentru a raspunde cat mai bine cerintelor subiective a fiecarui client in parte.

Cat costa un BMW Seria 3 la reprezentanta?

Preturile pornesc de la 27.800 de euro fara TVA, pentru BMW 320i, capacitate cilindrica 1.997, putere 135 (184) kW(CP), consum mixt 6,1l/ 100km si ajung pana la 29.500 de euro fara TVA pentru un BMW 320d, capacitate cilindrica 1.995, putere 120 (184) kW(CP), consum mixt 4,5l/ 100km, emisii 119g CO2/km.

Meta a lansat o inițiativă pentru combaterea răspândirii informațiilor false și a deepfake-urilor
Meta a lansat o inițiativă pentru combaterea răspândirii informațiilor false și a deepfake-urilor
Meta, în colaborare cu Misinformation Combat Alliance (MCA), a lansat o inițiativă pentru combaterea răspândirii informațiilor false și a deepfake-urilor generate prin inteligență...
Android 15 promite să transforme modul în care utilizatorii ascultă muzica la căști sau boxe portabile
Android 15 promite să transforme modul în care utilizatorii ascultă muzica la căști sau boxe portabile
Android 15 promite să transforme modul în care utilizatorii ascultă muzica la căști sau boxe portabile, prin introducerea unei caracteristici îmbunătățite de „partajare audio”....
#BMW seria 3 lansare Romania, #BMW Seria 3 preturi, #executive car BMW Seria 3 , #Cele mai bune masini