BMW X6 M: Fii cu un pas inaintea tuturor!

Sambata, 24 Martie 2012, ora 00:00
4054 citiri
BMW X6 M: Fii cu un pas inaintea tuturor!

BMW X6 M reprezinta urmatorul nivel la care trebuie sa ajungi. Tot ce trebuie sa faci este sa-i deschizi portiera si sa te lasi convins de eleganta sa, dincolo de sportivitatea pe care o afiseaza.

Scaunele M sunt extrem de confortabile, iar motorul te va impresiona usor. Mai mult decat atat, BMW X6 M stabileste noi valori de referinta in clasa din care face parte, din punct de vedere al dinamicii, agilitatii si emotiei pe care ti-o poate transmite, sustin oficialii brandului.

"Clientii care cumpara un BMW X6 M sunt cei care vor sa combine avantajele unui SUV cu performantele unei masini sport si exact acest lucru face ca X6 M sa fie ceea ce noi numim un Sports Activity Coupe de inalta performanta," a declarat Gabriela Turcitu, director general adjunct si responsabil de vanzari in cadrul Automobile Bavaria Group.

"In general, clientii de BMW X6 M au in jur de 40 de ani, nu se afla la prima masina BMW pe care o detin, mai au in garaj cel putin o alta masina si isi pot permite o masina de peste 100.000 de euro" a explicat Turcitu, aratand care este profilul clientului pentru un astfel de bolid.

In prezent, la showroom Automobile Bavaria din Baneasa este expus un BMW X6 M al carui pret este de 136.000 de euro, cu TVA.

"BMW X6 M este un autoturism foarte cautat, avand in vedere si segmentul sau de pret. Anul trecut am livrat doua astfel de masini si tot atatea in primele luni din acest an," a mai spus reprezentantul Automobile Bavaria Group.

Design si personalizare

In ceea ce priveste designul, liniile puternice si dinamica pura sunt caracteristici distinctive M, iar ele devin inconfundabile la BMW X6 M.

"Linia plafonului tip coupe merge dinamic spre spate, unde intalneste zona largita a umerilor. Trasaturile clasice motorsport, precum canalele de aer optimizate aerodinamic din ornamentele barei de protectie si supapele de aer din zona arcurilor rotilor, ofera un caracter extrem de sportiv.

Tevile de esapament M duble reprezinta o expresie a performantei de top," a declarat Robert Maxim, trainer de produs in cadrul Automobile Bavaria Group.

Caracteristici tehnice ale BMW X6 M

Motorul M TwinPower Turbo, un V8 de 4,4 litri care dezvolta 555 de cai-putere, nu este impresionant doar pe hartie.

Puterea sa de mai mult de 126 de cai-putere pe litru stabileste noi standarde de performanta. Cu un cuplu de 680 Nm ce ramane constant la o gama foarte larga de turatii, de la 1.500 la 5.650 de rotatii pe minut, BMW X6 M este o masinarie uimitor de puternica.

Acceleratia de la 0 la 100 de kilometri pe ora se realizeaza in 4,7 secunde.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cum se compară prețurile carburanților din România cu cele din restul țărilor Uniunii Europene
Cum se compară prețurile carburanților din România cu cele din restul țărilor Uniunii Europene
Benzinăriile afișează prețuri mai mari la combustibil începând de vineri, 19 aprilie. Prețurile ridicate pentru benzină și motorină au reprezentat motive de dezbatere și au fost, în...
Samsung se află în plin proces de dezvoltare a unui nou chipset: Exynos 2500
Samsung se află în plin proces de dezvoltare a unui nou chipset: Exynos 2500
Samsung se află în plin proces de dezvoltare a unui nou chipset, Exynos 2500, care promite să fie o versiune îmbunătățită a modelului actual, Exynos 2400. Noul procesor este proiectat...
#BMW X6 M, #caracteristici BMW X6 M, #pret BMW X6 M , #Cele mai bune masini