Ce masini prefera femeile?

Marti, 10 Ianuarie 2012, ora 13:10
6364 citiri
Ce masini prefera femeile?
Masinile preferate de femei

Printre masinile preferate de femei, la loc de cinste, se afla Volkswagen Beetle, Nissan Micra, dar si Fiat 500. Cele mai multe studii arata ca doamnele tin cont de pret si de aspectul masinii, in egala masura.

Cand se pregatesc sa investeasca in achizitia unei masini, femeile tin cont de bugetul alocat, de aspectul exterior al masinii, dar si de dotarile interioare ale automobilului. Topul masinilor preferate de femei variaza, in conditiile in care Volkswagen Beetle si Nissan Micra sunt la egalitate, in preferintele doamnelor.

Intr-un clasament intocmit de IOL Motoring, pe prima pozitie se afla Nissan Micra, o masina de oras, cu un aspect exterior feminin si cu un consum redus de carburant. Alte clasamente, intocmite de site-urile de specialitate plaseaza pe prima pozitie Mini Cooper S Cabrio, Volvo YCC (Your Concept Car) sau Volkswagen Beetle.

Volvo YCC a ramas, din pacate, doar la stadiul de proiect, pentru ca nu a inceput sa fie produsa in serie. In schimb, poate fi produsa la comanda. Masina are o putere maxima de 215 cai putere, un portbagaj incapator si un volan subtire, cu butoane integrate, special pentru confortul unei femei.

Mini Cooper S Cabrio este echipat cu un motor de 1,6 litri, care dezvolta 175 de cai putere. Transmisia manuala a masinii are sase trepte cu etajare scurta, care ii permit automobilului sa accelereze in orice treapta fara ezitari. De altfel, adevarata natura a cuplului motor-cutie se simte in zona situata la peste 4.500 de turatii, potrivit datelor auto.ro.

Volkswagen Beetle se bucura, in continuare, de succes datorita aspectului sau exterior unic. Volkswagen va incepe, de anul acesta, sa introduca in productia de serie conceptul Beetle R, lansat la Salonul Auto de la Frankfurt. VW Beetle R de serie ar putea fi pus in miscare de o unitate TFSI supraalimentata, pe benzina de 2,0 litri, care dezvolta 270 de cai putere.

Noul Beetle poate fi cumparat, pe piata locala, pentru minim 15.460 euro, cu TVA inclus. Oferta este disponibila pe piata din Romania cu doua motorizari pe benzina si una diesel.

Alte modele de masini preferate de doamne sunt Mazda MX-5 si Peugeot 207 CC. Primul automobil poate fi cumparat pentru minim 15.395 de euro si maxim 22.815 de euro. Printre dotarile standard se numara inchiderea centralizata cu telecomanda si dubla inchidere, oglinzile electrice incalzite, airbag-uri frontale pentru sofer si pasager, precum si geamuri electrice.

Reprezentantele sexului frumos nu se rezuma doar la masini mici, potrivite pentru oras sau pentru strazile aglomerate din Bucuresti. Multe femei au cumparat SUV-uri sau chiar limuzine, precum Mercedes-Benz E-Classe.

Land Rover Discovery 4 poate fi vazuta, de multe ori, condusa de femei, desi nu este neaparat o masina construita special pentru acestea. Cu o capacitate de sapte locuri, poate fi oricand "tranformata" intr-o masina de familie.

Toyota Yaris este o alta masina preferata de reprezentantele sexului frumos, datorita aspectului sau exterior si raportului echilibrat intre performante si pret.

Noua generatie de Toyota Yaris reprezinta o masina compacta, agila si ingenioasa, asa cum o "lauda" producatorii, pe site-ul oficial. Ca si generatiile precedente, a treia generatie Toyota Yaris vine cu o serie de dotari standard, specifice unei clase superioare: camera video pentru marsarier, VSC si sistem multimedia cu ecran tactil Toyota Touch.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

TikTok se pregătește să lanseze o funcționalitate revoluționară. Există și un risc major pentru cei care o vor folosi
TikTok se pregătește să lanseze o funcționalitate revoluționară. Există și un risc major pentru cei care o vor folosi
TikTok se pregătește să lanseze o funcționalitate revoluționară care le va permite creatorilor să distribuie conținut video narat cu orice voce doresc, prin intermediul unei noi tehnologii...
Prețul piperat al unei chirii într-un apartament ”de lux” cu terasa năpădită de buruieni. Ofertă ”à la Cluj”
Prețul piperat al unei chirii într-un apartament ”de lux” cu terasa năpădită de buruieni. Ofertă ”à la Cluj”
Un apartament din Cluj, scos la închiriat în categoria ”lux”, este promovat de proprietari în ciuda unor aspecte ce denotă neglijență crasă. O agenție a postat un anunț cu un...
#masini preferate femei, #top masina femei, #top masini, #top masini ieftine , #Cele mai bune masini