LeasingAutomobile.ro - Sisteme de leasing auto pentru pasionatii de masini

Vineri, 25 Noiembrie 2016, ora 15:42
3668 citiri
LeasingAutomobile.ro - Sisteme de leasing auto pentru pasionatii de masini

In prezent, sectorul serviciilor, sectorul financiar si tehnologiile informationale sunt intr-o continua dezvoltare, iar serviciile de leasing auto sunt cea mai buna optiune pentru asumarea unei decizii responsabile pentru achizitionarea unui automobil.

Leasing auto - O investitie de viitor

Serviciile de leasing financiar de la dealer-ul auto LEASING AUTOMOBILE sunt o investitie de viitor, in comparatie cu alternativa acestor servicii prin credit auto.

Prin intermediul ratelor de leasing puteti economisi timp si bani pentru a cumpara orice model de autovehicul.

Astfel de servicii asigura oportunitatea pasionatilor de masini sa includa toate costurile intretinerii automobilulului pe toata perioada contractului de leasing in conditii optime si in deplina siguranta.

In plus, beneficiati de toate caracteristicile aferente utilizarii unor automobile de prima clasa, de la producatori din Germania, in conditii financiare favorabile.

Beneficii garantate de un parteneriat de incredere

Avantajele sistemului de leasing auto financiar prin LeasingAutomobile.ro:

* Rate periodice de leasing ce simplifica in mod semnificativ procesul de achizitionare pentru orice model de automobil;

* Prin intermediul sistemului de leasing financiar beneficiati de utilizarea unui automobil inregistrat, de revizie tehnica gratuita, garantie de 3 luni la fiecare 15000 de km rulati, iar taxa pentru autovehicul si taxele adiacente pentru intretinere sunt incluse in valoarea ratelor lunare;

* Beneficiati de proceduri simple si transparente de inregistrare a masinii, prin intermediul carora primiti masina dorita intr-un timp foarte scurt;

* Abordarea echipei de consultanta garanteaza consultari periodice si oferte personalizate specifice tipului de tranzactie ales, in conformitate cu toate caracteristicile tehnice ale automobilului.

Oferta de finantare concretizata in 24 de ore prin sistemul de leasing auto

Inca din anul 2000, compania LEASING AUTOMOBILE reuseste sa asigure pasionatilor de masini si clientilor din toata tara servicii adecvate, eficiente si simple, disponibile in cel mai scurt timp posibil pentru achizitionarea automobilelor existente atat pe site cat si in cele doua showroom-uri existente in Galati si Arad.

Astfel de servicii reprezinta o optiune viabila pentru toate persoanele (fie cu PFA, fie persoane juridice) si mai ales pentru mediul de afaceri pentru care dezvoltarea unui antreprenoriat in domeniul autoturismelor determina rezolvarea celor mai dificile sarcini in timp util.

Conditii financiare optime pentru numeroase modele de masini

LEASING AUTOMOBILE este un dealer important de pe piata automobilelor cu sediul in Galati si se ocupa cu vanzarea masinilor rulate si importate din Germania, dar care detine un portofoliu actulizat in timp real cu numeroase alte modele fie din Romania, fie din alte tari vestice.

Servicii simple pentru orice leasing auto

Pentru orice informatie suplimentara sunati la unul dintre numerele de telefon:

Showroom Galati: 0741 414 488

Showroom Arad: 0741 414 466

Beneficiati de cele mai simple servicii destinate procesului de achizitie a oricarui automobil rulat cu o garantie de 3 luni pentru fiecare 15.000 de km, revizie gratuita la predarea masinii si certificat de buna functionare garantat de o echipa specializata in diagnoza auto.

Daca accesati link-ul www.leasingautomobile.ro descoperiti toate informatiile necesare in vederea colaborarii cu un partener de incredere pentru toti pasionatii de masini.

Toate marcile auto sunt renumite si sunt atent selectionate si supuse serviciilor de cumparare prin leasing auto astfel incat sa beneficiati de autoturisme de calitate in conditii financiare favorabile.

Câți bani scot din buzunare pofticioșii pentru primele cireșe. „E un moft ăsta. O jumătate de kilogram probabil că mi-aș permite”
Câți bani scot din buzunare pofticioșii pentru primele cireșe. „E un moft ăsta. O jumătate de kilogram probabil că mi-aș permite”
Pe unele tarabe din piețe se vând acum și cireșe, iar un kilogram se vinde cu 150 de lei. Fructele sunt aduse din Turcia și Grecia, iar comercianții spun că, de fapt, prețul de...
HMD a lansat smartphone-uri la prețuri sub 800 RON. Cu ce specificații vin
HMD a lansat smartphone-uri la prețuri sub 800 RON. Cu ce specificații vin
HMD a lansat recent trei noi smartphone-uri sub marca proprie: HMD Pulse Pro, HMD Pulse+ și HMD Pulse. În cadrul unei întâlniri online care a avut loc pe 17 aprilie, Adam Ferguson,...
#leasing auto, #leasing masina , #Cele mai bune masini