Noul Volkswagen CC - Sportivitatea unui coupe, eleganta unei berline

Sambata, 09 Iunie 2012, ora 00:00
3333 citiri
Noul Volkswagen CC - Sportivitatea unui coupe, eleganta unei berline

Noul Volswagen CC este propunerea noastra pentru tine in acest weekend, daca esti unul dintre cei care isi doresc o masina sportiva, dar cu un aspect suficient de elegant, pe masura pozitiei ocupate in companie.

Poti opta pentru scaune cu climatizare si masaj, pentru sisteme care te avertizeaza cand esti obosit sau cand ai alte masini in "unghiul mort".

Mai mult decat atat, este o masina inteligenta si atenta la consum, cu functii care opresc masina atunci cand se afla in viteza neutra si o pornesc atunci cand apesi pe ambreiaj.

Atunci cand Volkswagen CC si-a facut debutul, in urma cu 4 ani, a fost primul coupe cu 4 usi din lume in categoria 30.000 - 40.000 de euro.

Din aceasta nisa, s-a dezvoltat foarte repede un nou segment de clienti - vechiul model CC a reusit sa vanda 270.000 de unitati in intreaga lume. Iar acum, cu noul sau design, Volkswagen CC face o mutare si mai indrazneata catre clasa de lux.

"Cei care aleg acest model isi doresc o berlina eleganta, dar in acelasi timp foarte sportiva", explica Dragos Stoica, Director de vanzari Volkswagen in cadrul Porsche Bucuresti Nord.

"Sunt oameni care apreciaza sarmul unui coupe dar care pun pret si pe confortul pe care ti-l ofera o masina cu 4 usi si cu spatiu suficient pentru 4 persoane", adauga acesta.

Exterior elegant

Noul Volkswagen CC, acest coupe cu linii elegante, atrage imediat toate privirile.

"Atat partea frontala, cat si spatele, au fost complet redesenate astfel incat sa capete noul 'ADN' al design-ului Volkswagen, ceea ce ii da noului CC un aspect mai sofisticat si, in acelasi timp, mai dinamic", precizeaza oficialul Porsche Bucuresti Nord.

Privirile suprind intai grila cromata a radiatorului si farurile bi-xenon cu functie cornering, expresie a personalitatii puternice a modelului, dar si a sigurantei de care beneficiezi la bord.

Spatele pastreaza forma alungita a stopurilor, acum echipate cu LED-uri, dar aspectul acestora a fost reconfigurat, in ton cu tiparul gamei. Noile jante din aliaj usor si gama extinsa de culori completeaza ideal celelalte modificari de design.

Spatiu si eleganta in interior

Materialele excelent prelucrate, pielea care imbraca volanul si maneta schimbatorului de viteze, creeaza, in interior, contraste incitante cu insertiile satinate si cu tapiteriile "Silversprint", din material de cea mai buna calitate.

Pe panoul de instrumente, ceasul analogic atrage toate privirile, design-ul avand linii clasice si traditionale. Lampile pachetului de iluminare ambientala invaluie interiorul noului Volkswagen CC intr-o lumina placuta si confera senzatia de spatiu si calitate.

Noul CC dispune de sisteme speciale de asistenta

Intregul aspect impunator al noului Volkswagen CC emana siguranta. Iar aceasta este dovedita prin dotarile incluse in echiparea standard. Printre acestea se numara, alaturi de tetierele optimizate din punct de vedere al sigurantei pasagerului, si functia de monitorizare a presiunii din pneuri, inclusa in echiparea standard.

Ca dotare optionala, functia "Side Assist" avertizeaza, incepand de la 30 km/h, atunci cand in unghiul mort se afla alti participanti la trafic, detectati de sistem.

Functia inteligenta de detectare a nivelului de oboseala, inclusa in dotarea standard a noului Volkswagen CC, iti va recomanda sa faci o pauza, atunci cand conduita ta ofera indicii ca ai fi obosit.

Siguranta aditionala este oferita, la cerere, de sistemul de reglare dinamica a luminilor de drum "Dynamic Light Assist", care regleaza luminile de drum, astfel incat soferii care conduc din sens opus sa nu fie deranjati de faza lunga a farurilor.

Scaune cu masaj si climatizare

Noul Volkswagen CC, cu patru scaune integrate, invita fiecare pasager in parte sa stea confortabil si sa se bucure de calatorie. Astfel, intre scaunele din spate vei gasi, sub un capac, un spatiu de depozitare si doua suporturi pentru pahare.

La cerere, poti opta pentru pachetul cu 5 scaune.

Soferul si pasagerul din fata vor simti din plin dinamismul acestui model datorita scaunelor sport. La cerere, scaunele cu functie activa de climatizare si aerisire vor oferi temperatura preferata de fiecare.

Functia de masaj a scaunului cu climatizare ofera relaxare bine-venita, mai ales la drum lung. Pentru a transporta obiecte mai mari, bancheta poate fi deblocata foarte usor, cu ajutorul unui buton din portbagaj, si poate fi rabatata automat.

Potrivit pentru viata de zi cu zi

Cu functia standard Auto Hold, poti relaxa piciorul de pe frana, in traficul urban cu multe porniri si opriri, in blocajele din trafic si in rampa. Mai mult, frana electronica de parcare, in combinatie cu asistentul pentru franare, asigura mai mult confort pentru sofer si mai multa siguranta.

La cerere, noul Volkswagen te ajuta chiar la incarcarea bagajelor in portbagaj, gratie functiei "Easy Open": in combinatie cu sistemul pentru acces si pornire fara cheie "Keyless Access", un senzor va deschide usa portbagajului, imediat ce soferul, aflat in spatele masinii, da semnalul in acest sens.

La fel, si dispozitivul optional de remorcare, cu functie electrica de deblocare, poate fi foarte usor folosit: apasand un buton si cu cateva manevre, dispozitivul poate fi fixat sub masina, atunci cand nu doresti sa-l folosesti.

Noul Volkswagen CC are un Caracter dinamic

Noul Volkswagen CC isi arata, cu siguranta de sine, puterea pe sosea, gratie sasiului sport, cu garda la sol redusa. Incepand de la 125 kW, in dotarea standard sunt incluse reglajul adaptiv al suspensiilor DCC si blocarea electronica a diferentialului XDS.

Optional, noul Volkswagen CC poate fi dotat cu aceste sisteme si in celelalte versiuni de putere. Cu toate motorizarile TSI, coupe-ul devine mai economic, gratie functiei de recuperare a energiei de franare.

Motoarele pe benzina oferite pentru Volkswagen CC sunt 118 kW TSI si 155 kW TSI, iar cele diesel: 103 kW TDI, 103 kW Blue TDI si 125 kW TDI. Toate motorizarile TDI cu BlueMotion Technology au performante deosebite, in conditiile in care consumul si emisiile sunt reduse. In acest scop, de exemplu, functia Start-Stop opreste automat motorul cand masina este oprita si schimbatorul se afla in pozitie neutra si il porneste automat la actionarea ambreiajului.

Volkswagen CC este disponibil la dealerii Porsche Inter Auto Romania: Porsche Bucuresti Nord si Porsche Bucuresti Vest1. Preturile pentru acest model pornesc de la 27.932 de euro, cu toate taxele incluse.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Google a lansat recent o caracteristică revoluționară numită Audio Magic Eraser, disponibilă exclusiv pe noile modele de smartphone-uri Pixel 8 și Pixel 8 Pro. Funcția este proiectată să...
”România nu este oaia neagră a Europei”. Un fost ministru de Finanțe descrie poziția țării noastre în relație cu marile deficite globale VIDEO
Discuțiile despre deficitul bugetar ridicat și procedura de deficit excesiv în care se află țara noastră încă din 2019 a acaparat dialogul public, dar prea puțin ne aplecăm asupra...
#noul Volkswagen CC, #caracteristici Volkswagen CC, #masina business , #Cele mai bune masini