SEAT Ibiza 2012: Mai atletica, mai dinamica, mai agresiva

Sambata, 19 Mai 2012, ora 00:00
2711 citiri
SEAT Ibiza 2012: Mai atletica, mai dinamica, mai agresiva

Noul SEAT Ibiza imbina dinamismul cu personalitatea puternica prin contururile sale care atrag toate privirile. Noul model lansat la inceputul lunii mai iti promite calitate, estetica si tehnologie, spun oficialii SEAT.

"Nu e nevoie decat de o privire pentru a-ti da seama ca ceva s-a schimbat la Ibiza. E mai atletica, mai dinamica, mai agresiva", explica Sorin Neagu, Director de vanzari SEAT in cadrul Porsche Bucuresti Aviatiei.

Privind masina cu mai multa atentie vei descoperi un nou limbaj al liniilor: de la grila trapezoidala tip fagure a radiatorului, specifica modelelor SEAT, la profilul sculptat si pana la partea posterioara redesenata, noile linii contureaza o sageata, care confera modelului SEAT Ibiza dinamism si caracter sportiv.

Noile faruri au un design sofisticat, iar optional, Ibiza este dotata cu blocuri optice bi-xenon adaptive, cu functia de reglare a distantei de iluminare si cu sistemul de spalare a farurilor.

Noul SEAT Ibiza cucereste simturile cu designul sau proaspat, cu aerul tineresc si cu buna dispozitie pe care ti-o da in spatele volanului, dar iti convinge si ratiunea cu tehnologiile de ultima ora, cu functionalitatea imbunatatita si atentia la fiecare detaliu.

"Noul model este disponibil in showroom-ul Porsche Bucuresti Aviatiei de la inceputul acestei luni si vine intr-o gama mult mai variata de culori si optiuni decat pana acum", precizeaza Neagu.

Tehnologia SEAT Ibiza 2012

Modelul SEAT Ibiza surprinde prin numeroasele tehnologii care iti simplifica viata si o fac mai placuta. Dar numai imbinarea acestor tehnologii va transforma timpul petrecut in SEAT Ibiza in experiente de neuitat.

FunctiaCornering

Proiectoarele frontale de ceata (dotare standard incepand cu varianta Style) sunt echipate acum cu functia Cornering, care orienteaza lumina in directia de mers a masinii. Astfel vei conduce in conditii mai bune de siguranta si nimic nu va va putea surprinde in urmatoarea curba.

FaruriBi-XenonAdaptive

In cazul in care esti incantat de farurile bi-xenon adaptive, de functia de reglare a distantei de iluminare si de instalatia de spalare a farurilor, trebuie sa stii ca acestea sunt oferite ca dotare optionala pentru linia de echipare Sport si urmeaza intr-adevar miscarea volanului, oferind astfel un camp larg de vizibilitate si iluminare perfecta.

Asistenta la demarajul din rampa

O alta dotare utila a modelului SEAT Ibiza este asistentul la demarajul din rampa, care este disponibil ca o componenta a sistemului electronic de control al stabilitatii (ESP).

Cu ajutorul acestei functii practice, pornirea din rampa nu te va pune in dificultate, pentru ca atunci cand ridicati piciorul de pe pedala de franare, frana se va dezactiva abia cu o intarziere de doua secunde.

Alte dotari utile care iti fac viata mai usoara la volan sunt senzorul de parcare spate, senzorul de ploaie, functia "Coming Home", sistemul Cruise control sau functia de control al presiunii din pneuri.

Ce performante promite noul SEAT

Directie adaptiva

Directia adaptiva regleaza servodirectia electrohidraulica a masinii in functie de viteza de deplasare si de conditiile oferite de suprafata de rulare. Oficialii Seat iti garanteaza siguranta si stabilitatea la fiecare miscare de volan.

Servodirectie

De asemenea inclusa in dotarea standard: servodirectia asistata in functie de turatie. Astfel, directia este asistata mai puternic la turatii mai joase si, mai usor, la turatii inalte. Pentru tine, asta inseamna ca manevrele de parcare devin mai facile, iar masina este mai stabila pe sosea.

Computerul de bord

Display-ul multifunctional, disponibil in echiparea standard a versiunilor Style si Sport, tine soferul in permanenta la curent cu privire la orice informatie care il ajuta sa aiba situatia sub control.

Noul SEAT Ibiza aduce mai multa siguranta

Creatorii SEAT Ibiza au folosit cele mai noi sisteme de siguranta, concepand astfel cel mai sigur SEAT Ibiza din toate timpurile!

De aceea, dotarile de siguranta oferite pentru SEAT Ibiza dispun de tehnologie de ultima ora. Astfel, poti savura in siguranta placerea de a conduce, cu ABS, airbag-uri frontale pentru sofer si pasager si noul airbag lateral extins, asa-numitul airbag cap-torace.

In spate vei gasi centuri de siguranta cu prindere in trei puncte, pentru toate locurile, precum si sisteme Isofix pe scaunele laterale din spate. In plus, un alt sistem de ancorare, montat pe spatarele scaunelor spate, ofera siguranta suplimentara pentru copiii dumneavoastra.

Pentru mai multa placere la condus, noul Ibiza dispune de sistemul optional ESP (controlul electronic al stabilitatii) de ultima generatie, inclusiv sistemul de control al tractiunii (TCS), functia de monitorizare a presiunii din pneuri si asistent la franare.

Masina vine cu mai multe variante de motorizari

Pentru SEAT Ibiza sunt disponibile motoare care ofera suficienta putere pentru a naste adevarate pasiuni. Exista cate ceva pentru fiecare: de la economicul motor pe benzina de 1,2 l si pana la puternicele motoare diesel.

Indiferent de motorul pentru care veti opta, acesta va va oferi cuplul si viteza optime pentru experiente dinamice atractive.

Sunt disponibile, spre alegere, trei propulsoare pe benzina: motorul TSI pe benzina de 1.2 litri cu 77 kW (105 CP), cel de 1.4 litri cu 63 kW (85 CP) si economicul motor pe benzina de 1.2 litri cu 51 kW (70 CP), respectiv cu 44 KW (60 CP).

Daca preferi un motor diesel, atunci vei conduce cu placere SEAT Ibiza cu motor 1.2 TDI CR 55 KW (75 CP) sau 1.6 TDI CR cu 66 KW (90 CP) sau cu 77 KW (105 CP).

Toate motoarele diesel sunt echipate cu filtru de particule diesel. Acesta indeparteaza calamina, reduce emisiile si economiseste combustibil. Motor diesel care sa menajeze mediul? Emisiile de CO2 sub 120 g/km vorbesc de la sine. Mai multa emotie, mai putine emisii - aceasta este promisiunea noului SEAT Ibiza.

Noul SEAT Ibiza poate fi achizitionat de la dealerii Porsche Inter Auto - Porsche Bucuresti Aviatiei si Porsche Bucuresti Vest 2.Preturile pentru acest model pornesc de la 10.729 de Euro cu toate taxele incluse (1.2l 60CP).

Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput în colaborare cu unii dintre cei mai buni jucători de esports, inclusiv Zachary „zekken” Patrone, campion și MVP al turneului...
China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
Cele două națiuni, China și Rusia și-au întărit alianța, iar Xi Jinping și Vladimir Putin au făcut schimb de vizite în capitalele lor în ultimul an pentru a-și reitera angajamentul...
#SEAT Ibiza 2012, #noul SEAT Ibiza, #functii SEAT Ibiza nou , #Cele mai bune masini