Bajaj prezinta RE60, masina mai ieftina ca Nano

Marti, 03 Ianuarie 2012, ora 18:05
1615 citiri
Bajaj prezinta RE60, masina mai ieftina ca Nano
Foto: Bajaj/ SURSA: Reuters

Bajaj Auto a lansat, marti, primul sau vehicul pe patru roti RE60, care se adreseaza utilizatorilor comerciali si proprietarilor de vehicule cu trei roti din India. Potrivit oficialior, in productia automobilului ar putea fi implicati si Nissan si Renault.

Lansarea RE60 a pus capat catorva luni de zvonuri in jurul industriei auto din India asupra vehiculului care promite emisii scazute de carbon, si eficienta in consum, au declarat reprezentantii complaniei incadrul lansarii, scrie Reuters.

Bejaj este cel de-al doilea producator de vehicule pe doua roti din india si este lider mondial pe segmentul automobilelor cu trei roti, care include popularele ricse, utilizata in cea de-a treia economie a asiei, ca marime.

Renault si Nissan, care au lucrat alaturi de Bajaj in dezvoltarea mini-autoturismului de tip low-cost, vor decide in urmatoarele zile daca vor coopera in profuctia RE60, a declarat Rajiv Bajaj, managing director Bajaj.

"Nu am incercat niciodata sa fim producatori pentru Renault sau Nissan, insa, cu unele modificari, am putea asigura resurse pentru Renault-Nissan", a spus acesta.

Renault-Nissan vor vedea vehiculul pentru prima data anul acesta in cadrul evenimentului Auto Expo din India, a adaugat Bajaj.

Automonilul RE60 va fi produs in fabrica Bajaj din Aurangabad, din vestul Indiei, si va fi disponibil in urmatoarele luni.

Android 15 promite să transforme modul în care utilizatorii ascultă muzica la căști sau boxe portabile
Android 15 promite să transforme modul în care utilizatorii ascultă muzica la căști sau boxe portabile
Android 15 promite să transforme modul în care utilizatorii ascultă muzica la căști sau boxe portabile, prin introducerea unei caracteristici îmbunătățite de „partajare audio”....
Apple Music, Apple TV și Apple Devices, disponibile și pe Windows
Apple Music, Apple TV și Apple Devices, disponibile și pe Windows
Apple a lansat oficial trei aplicații dedicate pentru utilizatorii de Windows: Apple Music, Apple TV și Apple Devices. Actualizarea face parte din eforturilor companiei de a se distanța de...
#producator ricsa, #masina ieftina Nano, #masina low cost , #Cele mai ieftine masini