Cele mai bune masini pentru oras. Consuma si costa putin

Vineri, 31 August 2012, ora 09:16
17404 citiri
Cele mai bune masini pentru oras. Consuma si costa putin

Toyota Aygo, Smartfortwo, Volkswagen Golf sau Fiat Panda sunt doar cateva modele potrivite pentru traficul in oras, datorita consumului redus de carburant. Pretul mic al masinilor, in general sub 10.000 de euro, este un alt criteriu luat in considerare.

Toyota Aygo

Pret: de la de la 8.500 de euro cu TVA

Consum urban: de la 4,4 litri/suta de kilometri

Japonezii de la Toyota au lansat si in Romania editia speciala Mandarin pentru modelul Aygo. Principala caracteristica este culoarea portocalie a caroseriei care predomina si in interiorul autovehicului. Sistemul audio a fost imbunatatit, acum soferul poate profita de Bluetooth cu functie de apelare hands-free si de un ecran multifunctional. Pachetul de dotari include airbaguri pentru sofer si pasager, ABS+EBD+BA, aer conditionat cu reglare manuala, geamuri electrice fata, inchidere centralizata cu telecomanda, Radio CD cu patru difuzoare si volan cu reglare in inaltime.

Smart Fortwo

Pret: de la 10.700 de euro cu TVA

Consum urban: de la 3,3 litri/suta de kilometri

Multumita dimensiunii reduse, micul Smart Fortwo se poate parca foarte usor, un avantaj considerabil, tinand cont ca in Capitala, dar si in marile orase din tara un loc de parcare este dificil de gasit. Dotarile standard pentru masina produsa de fabricile Mercedes includ airbaguri pentru sofer si pasager, ABS si sistem de franare hydraulic cu dublu circuit, servo-asistat.

Volkswagen Golf

Pret: de la 15010 cu TVA

Consum urban: de la 9 litri/100 de kilometri

Germanii de la Volkswagen promiteau, recent, ca noul model de Golf va fi cu 100 de kilograme mai usor si ca va consuma cu 23% mai putin. Pe 4 septembrie va avea loc lansarea noului Volkswagen Golf. Pana atunci, Volkswagen are mai multe modele diferite de Golf: Plus, Variant si Cabrio, cu diferite versiuni de motorizare. Dotarile standard includ aer conditionat, airbaguri pentru sofer si pasager, sistem electronic pentru mentinerea stabilitatii masinii, computer de bord si servodirectie electromecanica reglabila in functie de viteza.

Fiat Panda

Pret: de la de la 9.315 de euro cu TVA

Consum urban: de la 5 litri/100 de kilometri

Fiat se afla la a treia generatie a masinii de oras Panda. Modelul are trei versiuni de echipare - Pop, Easy si Lounge - si trei motorizari. Oficialii Fiat mizeaza pe faptul ca masina este un pic mai mare decat principalii sai concurenti, printre care se numara Volkswagen Polo . Dotarile standard pentru micuta citadina includ inchidere centralizata, geamuri anterioare actionate electric, ABS+EBD, doua airbaguri si servodirectie Dual Drive.

Peugeot 107

Pret: de la 9.400 de euro

Consum urban: de la 5,5 litri/100 de kilometri

Cu un motor de 998 centrimetri cubi, adica 68 de cai putere, si o caroserie in stil coupe, Peugeto 107 este potrivit pentru soferii care stiu ca vor circula mult in oras. Automobilul produs de francezi are o cutie de viteze manuala, in cinci trepte si este dotata cu o norma de poluare Euro 5. Dotarile standard includ ABS, EBD, airbaguri frontale pentru sofer si pasager, servofrana si faruri diurne cu LED.

Renault Clio

Pret: de la 9.850 de euro cu TVA

Consum urban: de la 7,6 litri/100 de kilometri

Renault Clio este disponibil in patru versiuni, toate dotate cu motorizari Euro 5: Authentique, Team, Night&Day si Clio Yahoo!. Dotarile standard include airbag-uri frontale, aer conditionat, ABS + AFU (asistenta la franarea de urgenta), directie asistata electric, inchidere centralizata a usilor cu telecomanda, turometru si jante din otel.

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#masina oras, #masina consum redus, #top masini, #masini ieftine, #masina , #Cele mai masini