Cina inedita pe linia de asamblare Rolls-Royce

Sambata, 09 Iunie 2012, ora 14:02
1899 citiri
Cina inedita pe linia de asamblare Rolls-Royce

Producatorul britanic Rolls-Royce a invitat o suta dintre cei mai importanti clienti ai sai la fabrica din Goodwood pentru a lua parte la o cina speciala pe linia de asamblare, desfasurata aseara.

Invitatii, veniti in masini Rolls-Royce Phantom sau cu elicopterul, au fost intampinati la sediul Rolls Royce de membrii echipei de conducere, iar apoi au vizitat fabrica mergand pe un covor rosu, potrivit Auto Blog.

Evenimentul a fost unul unic, primul de acest fel din istoria companiei. Linia de asamblare a fost transformata intr-o sala eleganta, unde clientii au fost invitati sa ia cina. Faptul ca cina a avut loc in acelasi loc in care fiecare motor Rolls-Royce din lume este construit a facut din intreg evenimentul o intamplare inedita.

Oaspetii au putut vedea cum lucreaza mestesugarii de la Rolls-Royce, inclusiv Mark Court. Acesta din urma este singura persoana din lume care poate sa picteze dungile fine de pe motoarele constructorului britanic. Clientii Rolls-Royce au fost incurajati sa picteze liniile perfecte, avand la dispozitie ampatamente extinse din motoarele Phantom.

Prin intermediul acestui eveniment, clientii au avut posibilitatea sa vada noile modele Phantom Seria II, care au fost expuse in sala unde s-a desfasurat cina, alaturi de alte modele din anii '30.

Atmosfera a fost intretinuta de cvartetul de coarde Escala, specializat pe muzica electronica.

Rolls-Royce a vandut 3.538 de masini anul trecut, un nou record in istoria de 107 ani a constructorului auto. In 2010, Rolls-Royce a vandut 2.711 de masini, cu 31% mai putine.

Rezultatele au fost sustinute, ca si in cazul altor producatori auto, de apetitul pentru masini de lux al pietelor emergente. Precedentul record de vanzari dateaza din 1978, cand compania a vandut 3.347 masini.

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#Rolls Royce linie asamblare, #Rolls Royce cina clienti, #clienti Rolls Royce, #evenimente Rolls Royce , #Cele mai scumpe masini